BZS Racing Parts
4 Stroke
SJ Racing
Van Laar Suspension
HK Suspension
Promax Racing

Advertenties

Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Motorworkx
HMX Parts
Ozzo Racing
Carpus
Eilers MX Racing
BCS Racing
Vakgarage Akersloot

Hoogte en dieptepunten voor Schepers Racing in ONK in Lierop

Schepers Racing heeft in het Open Nederlands Kampioenschap in Lierop hoogte en dieptepunten gekend. Wesley Schepers begon zeer sterk aan de dag door in de tijdtraining van de 500 klasse een vijfde tijd neer te zetten.

Hoogte en dieptepunten voor Schepers Racing in ONK in Lierop

Na een goede start in de eerste manche wist hij ook nu als vijfde te finishen. Helaas begon de tweede manche minder soepel want een slechte start en een valpartij zorgden ervoor dat hij aan een opmars moest beginnen, die hij beloont zag worden met een negende plaats.

Kade Walker zette in de tijdtraining van de 250 klasse een achtste tijd op de klok. In de eerste manche vertrok hij als een speer bij de start en wist al snel de leiding in de wedstrijd in handen te nemen. Echter door een flinke valpartij in de eerste ronde kon hij hier niet lang van genieten en moest de wedstrijd verlaten. Ook in de tweede manche zat het tegen want na opnieuw een goede start kwam hij op een vijfde plaats rijdend hard ten val met een andere rijder waardoor hij opnieuw de wedstrijd moest verlaten.

Dylan Kroon begon aan de dag met een dertiende tijd in de 125cc klasse. In beide manches pakte hij een goede start en wist na twee goed gereden manches als elfde en tiende over de finish te komen.

Jarno Bos kwam in de tijdtraining uit op een negentiende tijd. De eerste manche begon met een valpartij waardoor hij als laatste aan de wedstrijd moest beginnen. Met een goed tempo kwam hij sterk terug naar voren en legde beslag op een zestiende plaats. Ook in de tweede manche werd hij geplaagd door een valpartij waardoor Jarno de pits in moest om de schade te laten repareren. Dit koste zoveel tijd dat er voor Jarno niet meer in zat dan een vijfentwintigste plaats.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
JH MX Service
De Brug Personeel
Borduurstudio AN
Overveld Parts