SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
4 Stroke
HK Suspension

Advertenties

Eilers MX Racing
TvH Motorsport
HMX Parts
Motorworkx
Carpus
BCS Racing
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot

Roan van de Moosdijk pakt EMX250 titel in Zweden

Roan van de Moosdijk van F&H Racing is in het Zweedse Uddevalla Europees kampioen 250 geworden. Van de Moosdijk reed twee bekeken manches en had aan een tweede en een zesde positie in de manches voldoende om de titel in de wacht te slepen.

Roan van de Moosdijk pakt EMX250 titel in Zweden

Met een voorsprong van 11 punten reisde Roan af naar Zweden. Lichtelijk gespannen begon hij aan het weekend maar wist toch al snel een goed ritme te vinden op de baan. Dit zorgde ervoor dat hij in de tijdtraining de snelste tijd op de klok wist te zetten en zich hiermee verzekerde van een goede plaats achter het starthek in de manches.

De crosser uit Eindhoven wilde geen grote risico’s nemen en een bekeken eerste manche rijden. Dit lukte en op een nette tweede plaats passeerde hij de finishvlag. Met dit resultaat vergrootte hij zijn voorsprong naar 13 punten.

In de tweede manche hield hij zijn grootste concurrent voor de titel in de gaten en verloor hem geen moment uit het oog. Roan finishte als zesde en dit was voldoende om de titel voor zich op te eisen.

Roan zal nu de overstap maken naar het wereldkampioenschap MX2 en rijdt over twee weken de Grand Prix van Turkije.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
Ovaa Motors
Borduurstudio AN
JH MX Service
CPJ Techniek
Bakens Yamaha