BZS Racing Parts
HK Suspension
Van Laar Suspension
SJ Racing
Promax Racing
4 Stroke

Advertenties

Vakgarage Akersloot
HMX Parts
BCS Racing
Carpus
MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
TvH Motorsport

Marc de Vries pakt podiumplaats in de Dutch Quad Masters in Markelo

Marc de Vries heeft in de voorlaatste wedstrijd van de Dutch Quad Masters in Markelo een podiumplaats weten te behalen.

Marc de Vries pakt podiumplaats in de Dutch Quad Masters in Markelo

In beide manches kreeg hij wel af te rekenen met wat mechanische ongemakken maar door goed door te zetten had hij aan een derde en vierde plaats voldoende om derde te worden in de daguitslag.

In de training had Marc al snel een goed ritme te pakken en kwam na verschillende snelle ronden uit op een derde tijd. Met vertrouwen begon hij aan de voorbereiding op de eerste manche. Hij pakte een goede start en kon als vierde aan de wedstrijd beginnen. Hij wist het hoge tempo goed te volgen totdat er een steen tussen zijn koppelingshevel en zijn koppeling kwam. Dit zorgde ervoor dat zijn koppeling slipte. Gelukkig ging de steen er weer tussenuit waardoor hij zijn wedstrijd weer op kon pakken. Wel had hij hierbij een plaats verloren maar door in het resterende deel van de wedstrijd snelle rondetijden neer te zetten, vocht hij zich terug naar een derde plaats.

Ook in de tweede manche pakte hij een goede start en kwam ditmaal op een derde plaats uit de eerste bocht. In de beginfase wist hij goed stand te houden op deze positie maar na zo’n tien minuten kreeg hij een zachte band waardoor hij het tempo moest laten zakken. Na een aantal ronden raakte hij helemaal leeg waardoor hij moest proberen om de schade te beperken. Dit lukte goed want Marc verloor enkel de derde plaats en kwam als vierde over de finish.

Met een derde en vierde plaats in de manches eindigde hij op een derde plaats in het dagklassement. Aankomend weekend zal hij samen met Joe Maessen en Ricardo Phoelich starten in een wedstrijd over 8 uur in Bastogne.

Daguitslag Dutch Quad Masters Markelo:
1 Mike van Grinsven 50 Pnt
2 Joe Maessen 44 Pnt
3 Marc de Vries 38 Pnt
4 Ruben van Lith 36 Pnt
5 Koen Jansen 31 Pnt

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
JH MX Service
Borduurstudio AN
CPJ Techniek
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Overveld Parts