SJ Racing
HK Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke

Advertenties

Carpus
BCS Racing
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
HMX Parts
Gremmer Constructie

GT Husqvarna team pakt twee podiumplaatsen in de uitwisselingswedstrijd in Borculo

Het GT Husqvarna team heeft in de vierde uitwisselingswedstrijd van het seizoen in Borculo twee podiumplaatsen weten te behalen.

GT Husqvarna team pakt twee podiumplaatsen in de uitwisselingswedstrijd in Borculo

Zowel Lars Ikink als Yourick den Hollander werden tweede in hun klasse en mochten hiermee plaats nemen op het podium.

Omdat de 65cc kleine en grote wielen samen reden, stond er een mooi vol startveld. Bij de start van de eerste manche reageerde Lars scherp en ondanks dat zijn machine op het startveld op het achterwiel kwam, dook hij als leider de eerste bocht in. Tijdens de eerste ronde moest hij de koppositie afstaan en de leider was een maatje te groot voor Lars. Hier bleef hij rustig onder en werkte een strakke, constante wedstrijd af. Dit zorgde ervoor dat hij een gat kon slaan op de derde man en de wedstrijd op een tweede plaats af wist te sluiten.

De start van de tweede manche was minder goed en ditmaal moest hij vanaf een vijfde plaats terug naar voren zien te komen. Al vrij snel wist hij de derde plaats in handen te nemen maar hij was er op gebrand om ook de tweede man te passeren. Hij verhoogde het tempo en zette alles op alles. In de laatste ronde kreeg hij de aansluiting en schoot in een bocht binnendoor waardoor hij na een zwaar bevochten wedstrijd als tweede over de finish kwam.

Nadat Yourick den Hollander in de training een tweede tijd neer had weten te zetten, begon hij in de eerste manche van de 85cc klasse op een tweede plaats aan de wedstrijd. Hij probeerde de kopman te volgen en liep weg bij de derde man. De kopman was net iets sneller waardoor Yourick ondanks verwoede pogingen toch tevreden moest zijn met een tweede plaats. De tweede manche was een kopie van de eerste manche. Yourick zette alles op alles om de kopman partij te kunnen geven maar moest opnieuw genoegen nemen met een tweede plaats.

Justin Pit kon vanwege een opgelopen knieblessure niet in actie komen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
VdLaarRacing
Ovaa Motors
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
JH MX Service