HK Suspension
4 Stroke
Promax Racing
Van Laar Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Eilers MX Racing
Carpus
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Gremmer Constructie
Motorworkx
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels
HMX Parts
Ozzo Racing

Mike van Grinsven pakt vijfde Nederlandse Quadtitel in Markelo

Mike van Grinsven van het CRQF Quad team heeft in Markelo beide manches van de Dutch Quad Masters weten te winnen.

  Mike van Grinsven pakt vijfde Nederlandse Quadtitel in Markelo

Van Grinsven scoorde hiermee voldoende punten om al een wedstrijd voor het einde van het seizoen tot kampioen gekroond te kunnen worden.
 
Mike had er zin in en begon gedreven aan de dag. In de training wist hij zijn eigen tot twee keer toe te verbeteren en had hiermee de ideale lijnen voor in de manches gevonden. Mike sloot de training af op pole position en begon met vertrouwen aan de voorbereiding op de eerste manche.
 
Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, reageerde Mike goed en kon als leider aan de wedstrijd beginnen. Meteen zette hij een straf tempo in maar Joe Maessen kon dit lange tijd blijven volgen. Omdat Mike het tempo hoog kon blijven houden tot in de slotfase, wist hij de manche te winnen en verzekerde zich hiermee van zijn vijfde Nederlandse titel in de Dutch Masters competitie.
 
In de tweede manche pakte hij op zijn CRQF Quad opnieuw een goede start en kwam als leider door de eerste bocht. De baan was nu een stuk zwaarder dan in de eerste manche en dit lag hem beter. Al snel kon hij een gaatje slaan. Van start tot finish kon hij de leiding in handen houden en pakte hiermee opnieuw de dagzege.
 
Het succes van Mike was niet mogelijk geweest zonder alle mensen die hem door het jaar heen steunen. Hij is deze mensen dan ook zeer dankbaar en hij hoopt dat hij ook volgend jaar weer sterk voor de dag kan komen.
 
Daguitslag Dutch Quad Masters Markelo:
1 Mike van Grinsven 50 Pnt
2 Joe Maessen 44 Pnt
3 Marc de Vries 38 Pnt
4 Ruben van Lith 36 Pnt
5 Koen Jansen 31 Pnt
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Honda
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Overveld Parts
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
Ovaa Motors