BZS Racing Parts
HK Suspension
4 Stroke
Promax Racing
SJ Racing
Van Laar Suspension

Advertenties

HMX Parts
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Carpus

Succes voor MX Rookie Knuiman en Knuiman in Overloon

Afgelopen weekend hadden Jeremy en Damien Knuiman de MON Jeugdwedstrijd in Overloon op de planning staan.

Succes voor MX Rookie Knuiman en Knuiman in Overloon

In de training had Damien gelijk al een goed ritme te pakken en liet goede rondetijden zien. In de eerste manche had Damien een goede start op plek drie en wist deze plaats enkele rondes te consolideren. Toen zette Damien de aanval in op de kopgroep en wist na een aantal rondes de nummer twee te passeren. Na heel goed aanvallend en netjes te rijden vond Damien aansluiting bij de nummer één en wist die na een aantal rondes ook te passeren om als eerste over de finish te komen!


De tweede manche had Damien weer een goede start en kwam door op plek twee. Damien kreeg gelijk weer zijn ritme van de eerste manche te pakken en zette hij vol de aanval in op de kopman. Na een aantal rondes gestreden te hebben om die eerste plaats kwam Damien weer door op plek één en wist die manche met een grote voorsprong te winnen. Hij pakte hiermee ook de dagzege. Dit was Damien zijn eerste overall winst in de 85cc grote wielen klasse. Dit biedt perspectief voor de komende wedstrijden van het seizoen!


Jeremy moest in de training weer even wennen aan de 125cc machine, omdat hij afgelopen week op de 250cc 4-takt machine had getraind in Portugal bij Wim Motors Academy. De eerste manche had Jeremy een goed start rond plek drie en wist na de eerste ronde door te komen op een tweede plaats. Na een paar rondes kwam Jeremy door op een eerste plaats en gaf die ook niet meer af en wist die manche te winnen. De tweede manche had Jeremy een slechte start en vocht zijn weg terug naar de koppositie. Helaas kwam Jeremy aan het einde van de wedstrijd nog even ten val en kwam weer door op plaats drie. Hij zat ondanks de valpartij weer in het goede ritme en wist na enkele goede rondes de koppositie te heroveren en de manche winnend af te sluiten, voor eerste overall.

Nu gaan de MX Rookies zich dit weekend voorbereiden op de MX Masters kids, een grote internationale wedstrijd die op 13-14-15 juli plaats zal vinden in Verdun, Frankrijk.


Foto’s
Wilco van Dijk


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
De Brug Personeel
Borduurstudio AN
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
JH MX Service
Ovaa Motors
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete