HK Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

Motorworkx
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
HMX Parts
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie
Carpus
TvH Motorsport
BCS Racing

Marc de Vries pakt podiumplaats in Dutch Quad Masters in Valkenswaard

Marc de Vries is in de Dutch Quad Masters in Valkenswaard op het podium geeindigd.

Marc de Vries pakt podiumplaats in Dutch Quad Masters in Valkenswaard

In de eerste manche finishte hij als derde maar door een tijdstraf van de tweede man schoof hij een positie op en werd als tweede geklasseerd. In de tweede manche kwam hij na een mindere start op een vijfde plaats over de finish, wat hem in het dagklassement een derde plaats opleverde.

De dag in Valkenswaard begon redelijk voor Marc. Hij zette in de tijdtraining verschillende snelle tijden op de klok en kwam uit op een vijfde tijd. Hiermee verzekerde hij zich van een goede plaats achter het starthek in beide manches.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam hij op een zesde plaats uit de start. Marc kende een goed begin en wist binnen tien a vijftien minuten door te stoten naar een derde plaats. De eerste en tweede man waren op dat moment al te ver weg waardoor Marc niet meer kon doen dan de wedstrijd op een derde plaats uit te rijden. Na de manche kreeg de tweede man een tijdstraf omdat zijn quad teveel geluid produceerde waardoor Marc op een tweede plaats werd geklasseerd.

De start van de tweede manche was minder goed en ditmaal moest hij rond de achtste plaats aan de wedstrijd beginnen. Gedurende de wedstrijd kwam hij terug naar een vijfde plaats maar omdat de manche met vijf minuten was ingekort, kwam Marc net wat tijd tekort om ook de aanval op de vierde man nog in te kunnen zetten.

Commentaar Marc de Vries: ‘’Ik ben tevreden en kijk uit naar de volgende wedstrijd in Markelo. Deze wedstrijd wordt aanstaande zondag verreden.’’

Met een tweede en een vijfde plaats in de manches eindigde Marc op een derde plaats in het dagklassement.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
JH MX Service
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
Honda
Ready 2 Compete
De Brug Personeel
Ovaa Motors
Bakens Yamaha