HK Suspension
4 Stroke
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
HMX Parts
BCS Racing
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Carpus

Goede resultaten voor het GT Husqvarna team in streekwedstrijd in Lichtenvoorde

Het GT Husqvarna team heeft tijdens de tweede wedstrijd van het streekkampioenschap in Lichtenvoorde goede resultaten neer weten te zetten.

Goede resultaten voor het GT Husqvarna team in streekwedstrijd in Lichtenvoorde

Yourick den Hollander reed op zijn 85cc machine tussen de 125cc rijders. Hij begon sterk aan de dag door in de tijdtraining de snelste tijd neer te zetten. Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat hij als derde aan de wedstrijd kon beginnen. Dit wist hij vast te houden tot aan de finish en won hiermee de 85cc klasse. In de tweede manche ondervond hij hinder van een valpartij bij de start waardoor hij moest remmen. Yourick baande zich een weg terug naar voren en wist algemeen vierde te worden en won hiermee de 85cc klasse.

Lars Ikink wist in de eerste manche van de gecombineerde 65cc grote wielen/85cc kleine wielen klasse een goede start te pakken maar werd in de eerste bocht naar buiten gedrukt waardoor hij moest remmen. Vanaf een zeventiende plaats wist hij binnen twee ronden terug te komen naar een elfde plaats. De tiende man gaf zich niet zomaar gewonnen maar toch wist Lars deze positie over te nemen. Ook deed hij verschillende pogingen om de negende man te passeren maar op zijn 65cc machine kwam hij net wat snelheid tekort ten opzichte van de 85cc machines waardoor hij als tiende werd afgevlagd waarvan hij de tweede rijder was op de 65cc grote wielen. In de tweede manche reed hij na een goede start op een zesde plaats totdat hij even ten val kwam en teruggeslagen werd naar een elfde plaats. In de rest van de manche kampte hij met buikpijn maar hij zette door en wist als elfde over de finish te komen. Hiermee won Lars de 65cc klasse en pakte het volle aantal punten.

Justin Pit kwam in de eerste manche niet goed weg bij de start maar wist in de eerste ronde al verschillende rijders te passeren en kwam als zesde door. In het heetst van de strijd kwam Justin klem te zitten achter een andere rijder en kwam er niet langs. Hierbij werd hij gepasseerd en viel terug naar een zevende plaats. Hij bleef knokken voor wat hij waard was en wist in de laatste ronde de zesde plaats terug in handen te nemen waardoor hij als zesde werd afgevlagd. In de tweede manche was hij de hele wedstrijd in strijd om de vijfde plaats maar kon het verschil net niet maken en finishte als zesde, waarmee hij vierde werd in het dagklassement.

Omdat Gerwin Tuitert twee weken niet op de motor had gezeten, miste hij het ritme in de training. Hij startte in de eerste manche als zesde en wist gedurende de manche verschillende rijders te passeren om uiteindelijk als vijfde te finishen. In de hitte wist Gerwin op zijn Husqvarna FC450 een goede start te pakken in de tweede manche en kon in de kopgroep aan de wedstrijd beginnen. Gelijk stootte hij door naar een tweede plaats maar deze positie moest hij gedurende de wedstrijd weer afstaan waardoor hij als derde over de finish kwam. Met deze resultaten werd hij vierde in de daguitslag.

Omdat Maureen Zweers actief is in de CUP 125 klasse werd ze ingedeeld in de superklasse. In de eerste manche kwam ze niet goed weg en startte als laatste. Ze reed vervolgens een goede wedstrijd en wist als twintigste over de finish te komen. Ook in de tweede manche ging het goed en wist ze opnieuw twintigste te worden.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
CPJ Techniek
Borduurstudio AN
VdLaarRacing
JH MX Service
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete