Promax Racing
HK Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
SJ Racing

Advertenties

Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
BCS Racing
HMX Parts
Carpus
Motorworkx
MX Stage Alain Roels

Goed weekend voor MX Rookie Jeremy en Damien Knuiman

Afgelopen weekend reisden MX Rookie Jeremy en Damien Knuiman naar Stevensbeek, waar de MON Prox Jeugd wedstrijd op de planning stond.

Goed weekend voor MX Rookie Jeremy en Damien Knuiman

In de vrije training konden Jeremy en Damien goed aan het circuit wennen en ging het elke ronde steeds beter.

In de eerste manche had Damien een redelijke start rond plaats vier. Na hard gevochten te hebben om de tweede en derde plaats kwam Damien in de één na laatste ronde door op een tweede plaats en reed gelijk weg van de rijders op plaats nummer drie en vier. Damien zette in de laatste ronde nog de aanval in op de rijder op plaats één. Helaas scheelde dit 300ste verschil op de finish, dus had Damien een tweede plaats behaald in deze eerste manche.
Jeremy had in de eerste manche een goede start, hij kwam als tweede de eerste bocht uit en wist na één ronde al door te stoten naar plek één. Na de hele manche in gevecht te hebben gezeten met de nummer twee wist Jeremy de eerste plaats te consolideren en de manche winnend af te sluiten.

Damien had de tweede manche weer een redelijke start en kwam na één ronde door op een vierde plaats. In de tweede ronde toch weer pech voor Damien, want er was iemand gevallen in een bocht waar je niet doorheen kon kijken. Damien reed de bocht in en reed bovenop de gevallen rijder. Na weer overeind gekrabbeld te zijn ging Damien weer verder op een zesde plaats en wist tot twee rondes voor het eind weer terug te rijden naar een derde plaats. Helaas in de laatste ronde weer ten val gekomen door een achterblijver die verspoorde in Damien zijn spoor, maar is Damien deze manche toch nog op een vierde plaats geëindigd, voor vierde overall.
Jeremy had de tweede manche kopstart en daarbij in de beginfase van de manche weer een hevig gevecht om de eerst plaats. Toch wist hij aan het einde van de manche weer weg te rijden door goed tempo te houden en geen fouten te maken en die manche te finishen op de eerste plaats, voor eerste overall.

Komend weekend staat voor Damien het EK Motorcross in Arnhem op de planning.
Voor Jeremy staat aankomend weekend niks op de planning, maar zal hij zijn broer helpen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
Borduurstudio AN
Bakens Yamaha
Overveld Parts
CPJ Techniek
JH MX Service
VdLaarRacing
Ready 2 Compete