BZS Racing Parts
HK Suspension
4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing
SJ Racing

Advertenties

MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Gremmer Constructie
Motorworkx
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Carpus
BCS Racing

Kay Ebben op het podium bij No Fear cup in Stevensbeek

Afgelopen weekend is Kay Ebben van het Galvin mx team sponsored bij Ladessa van start gegaan in Stevensbeek. Hier stond op zondag de tweede wedstrijd om de No Fear Cup gepland.

Kay Ebben op het podium bij No Fear cup in Stevensbeek

De organisatie had de baan goed geprepareerd door deze los te maken. Hierdoor zou de baan snel zwaarder worden waardoor Kay met zijn 2 takt machine in het voordeel zou zijn.

In de tijdtraining was het druk op de baan waardoor het moeilijk werd om een goede ronde neer te zetten. Toch ging dit Kay goed af en wist een nette 2de tijd op de klokken te zetten.

In de eerste manche had Kay een goede start en wist als 2de aan de manche te beginnen. Hij kon direct in de beginfase de koppositie over nemen. Gedurende de manche moest hij de koppositie afstaan waardoor hij werd terugverwezen naar een 2de plaats. In de slotfase wist Kay het tempo te verhogen maar maakte twee kleine foutjes. Waardoor hij de aanval niet door kon zetten. Kay wist op een nette 2de plaats over de finish te komen.

In de tweede manche had Kay wederom een goede start en kon de manche op een 2de plaats beginnen. Kay kon niet goed meekomen met de kopman en verloor wat terrein. Na enkele rondes wist hij zijn snelle ritme terug te vinden en reed een gat van acht seconden dicht. In de slotfase gooide een achterblijver roet in het eten waardoor het niet tot een aanval kwam. Hierdoor kwam hij op een nette 2de plaats over de finish.

Door twee maal een 2de plaats wist Kay beslag te leggen op de 2de plaats in de dag uitslag.

Hierdoor neemt Kay een goed gevoel mee naar de komende wedstrijden en hoopt hij deze lijn door te kunnen zetten.

De eerst volgende Cup wedstrijd voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa is op 23 Juni in Geldermalsen. De eerste volgende Dutch Masters is op 19 Juli in Lichtenvoorde.
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Borduurstudio AN
VdLaarRacing
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
JH MX Service
Overveld Parts
Bakens Yamaha