Promax Racing
SJ Racing
4 Stroke
HK Suspension
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension

Advertenties

Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
TvH Motorsport
HMX Parts
BCS Racing
Motorworkx
Carpus
MX Stage Alain Roels

Jeffrey Herlings bouwt verder aan wedstrijdritme in ADAC in Moggers

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is in de tweede wedstrijd om de ADAC Masters Series in het Oostenrijkse Moggers op een tweede plaats geeindigd.

Jeffrey Herlings bouwt verder aan wedstrijdritme in ADAC in Moggers

Herlings pakte deze wedstrijd mee om wedstrijdritme op te doen voordat hij volgend weekend zijn terugkeer maakt in het wereldkampioenschap in Rusland.

Voor Jeffrey is het belangrijk om zoveel mogelijk wedstrijden te rijden zodat hij weer in het ritme komt. De wedstrijd in Duitsland werd verreden over twee dagen waarbij er op zaterdag een kwalificatie training op het programma stond. Herlings wist hierin een tweede tijd neer te zetten waarmee hij een ideale startpositie achter het starthek uit kon kiezen.

In de manches op zondag voegde hij er twee tweede plaatsen aan toe. In de eerste manche keek hij tegen een achterstand aan van twintig seconden op de winnaar. Maar in de tweede manche waren dit nog slechts 7,5 sec. Tevens reed Jeffrey de snelste wedstrijdronde!

Met tweemaal een tweede plaats eindigde Jeffrey ook in het dagklassement op een tweede plaats. Volgend weekend zal Jeffrey zijn terugkeer maken in het wereldkampioenschap tijdens de Grand Prix van Rusland.

 Daguitslag ADAC Masters Series Moggers:
1 Jeremy Seewer 50 Pnt
2 Jeffrey Herlings 44 Pnt
3 Tanel Leok 40 Pnt
4 Dennis Ullrich 36 Pnt
5 Valentin Guillod 32 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
JH MX Service