4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing
BZS Racing Parts
SJ Racing
HK Suspension

Advertenties

Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
HMX Parts
TvH Motorsport
BCS Racing
Carpus
Motorworkx
Vakgarage Akersloot

Galvin mx team aan de start bij Dutch Masters in Rhenen

Op hemelvaardsdag stond de derde wedstrijd om de Dutch Masters op het programma. Deze wedstrijd werd traditiegetrouw gehouden in Rhenen.

Galvin mx team aan de start bij Dutch Masters in Rhenen

Voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa mochten Kay, Joshua en Maikel deelnemen aan deze wedstrijd.  

In de tijdtraining had Kay moeite om een goede ronde te rijden, hierdoor wist hij zich als 38ste te kwalificeren. In de eerste manche had hij een slechte start en moest vanuit de achterhoede naar voren zien te rijden. Vanaf een 33ste plaats moest hij zich in de wedstrijd zien terug te knokken. Hij wist gedurende de manche terug te rijden naar een 26ste plaats.

In de tweede manche had Kay een start in de middenmoot. Deze manche had hij een beter ritme en kon snel naar voren rijden. Hij was continue in gevecht voor iedere meter op de baan. Kay wist deze manche op een 25ste plaats over de finish te komen.

In de tijdtraining wist Joshua een nette 26ste tijd neer te zetten in het drukke deelnemersveld.

In de sighting lap werd Joshua op volle vaart aangereden. Hierdoor kwam hij ten val waardoor hij even de weg kwijt was. Joshua wilde de manche toch van start gaan, na 2 ronden moest hij noodgedwongen de wedstrijd verlaten. Joshua is behandeld in de EHBO post en is daarna naar het ziekenhuis gegaan. Waar de doctoren hebben geconstateerd dat hij een zware hersenschudding heeft opgelopen. Hierdoor moet Joshua een pas op de plaats maken.

In de tijdtraining wist Maikel de 35ste tijd op de klokken te zetten. Hij moest hier enkele keren voor aanzetten.  In de eerste manche kwam Maikel ten val met de start. Hierdoor moest hij vanaf de laatste plaats terug zien te rijden. Maikel wist gedurende de manche nog terug te rijden naar een 30ste plaats.

In de tweede manche had Maikel wederom een start in de achterhoede. Hij wist de eerste rondes door te komen op een 30ste plaats. Halverwege de manche kon hij enkele plaatsen winst boeken. Maikel wist een goed tempo te rijden en kwam deze manche op een 27ste plaats over de finish.

De eerst volgende Cup wedstrijd voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa is op 1 Juni in Den Dungen. Op zondag 2 Juni zal de volgende ONK wedstrijd worden verreden in Gemert.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
Ovaa Motors
Overveld Parts
JH MX Service