Promax Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke
HK Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Carpus
BCS Racing
HMX Parts
Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie

Jeffrey Herlings maakt positieve comeback in de Dutch Masters in Rhenen

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft op donderdag een positieve terugkeer gemaakt in de competitie.

Jeffrey Herlings maakt positieve comeback in de Dutch Masters in Rhenen

Op het circuit van Rhenen deed de crosser uit Oploo een eerste krachtmeting met de concurrentie en wist tevens al een manchezege te boeken.

Na een blessureperiode van vier maanden begon Herlings overtuigend aan de dag door in de tijdtraining de snelste tijd op de klok te zetten. Dit zorgde voor vertrouwen maar zoals Jeffrey ook weet is het rijden van een volledige manche iets heel anders.

In de eerste manche startte Jeffrey in de kopgroep en keek in de beginfase de kat uit de boom. Na een aantal ronden begon hij last te krijgen van harde onderarmen maar hij zette door en kende een hele sterke slotfase. Herlings vocht zich naar de koppositie en wist de eerste manche winnend af te sluiten.

Een soortgelijke start zorgde ervoor dat hij ook in de tweede manche in de top vijf aan de wedstrijd kon beginnen. Herlings ging gelijk in de aanval en stootte door naar een tweede plaats. Echter niet veel later kwam de man met de hamer en moest hij het tempo laten zakken. Door harde armen, had hij het stuur niet goed meer vast waardoor hij zijn eigen wedstrijd ging rijden. Jeffrey kwam als vierde binnen en verzekerde zich hiermee van een derde plaats in het dagklassement.

Aankomend weekend zal Jeffrey verder bouwen aan zijn wedstrijdritme in de ADAC Masters Series in Moggers en volgende week zal hij weer eerste Grand Prix rijden in Rusland.

Klik op de volgende link om een uitgebreid wedstrijdverslag te zien met een reactie van Jeffrey over de wedstrijd: https://www.facebook.com/watch/?v=317188805828792

Daguitslag Dutch Masters 500 Rhenen:
1 Romain Febvre 45 Pnt
2 Arminas Jasikonis 44 Pnt
3 Jeffrey Herlings 43 Pnt
4 Pauls Jonass 38 Pnt
5 Glenn Coldenhoff 31 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Borduurstudio AN
JH MX Service
Ovaa Motors
VdLaarRacing
Bakens Yamaha
Overveld Parts
CPJ Techniek
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool