Promax Racing
SJ Racing
HK Suspension
Van Laar Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
Carpus
Eilers MX Racing
BCS Racing
HMX Parts
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
TvH Motorsport

Britt Jans Beken komt terug na blessures met tweede plaats in Horst

Britt Jans Beken van Lakerveld Racing is in het Nederlands Kampioenschap dames van de MON in Horst op een tweede plaats geeindigd.

Britt Jans Beken komt terug na blessures met tweede plaats in Horst

Voor Britt was dit weer haar eerste wedstrijd na de opgelopen blessure. Ze wist de eerste manche te winnen maar in de tweede manche maakte ze een aantal fouten waardoor ze genoegen moest nemen met een tweede plaats.

Door de opgelopen blessure was de conditie flink achteruit gegaan en dit had tot gevolg dat het rijden niet lekker ging. In de eerste manche pakte ze niet zo’n goede start maar in een hoog tempo kwam ze naar voren en wist de koppositie in handen te nemen. De hele manche heeft ze met een veteraan gestreden maar kon het gevecht niet in haar voordeel beslissen waardoor ze tweede werd. Wel won ze de eerste manche van de dames maar over het rijden was ze na afloop niet tevreden.

De start van de tweede manche was vele malen beter en ditmaal kon ze als leidster aan de wedstrijd beginnen. In de beginfase ging het rijden lekker totdat ze ten val kwam. Omdat ze de motor maar moeilijk aan kreeg, verloor ze veel tijd. Wel lag ze nog aan de leiding maar tot overmaat van ramp sprong ze niet veel later langs de bult waardoor ze de koppositie af moest staan. Ze vocht zich terug tot aan het achterwiel van de leidende dame. Ze was sneller maar kon er niet voorbij komen en moest daardoor genoegen nemen met een tweede plaats.

Met een eerste en een tweede plaats in de manches eindigde Britt op een tweede plaats in de daguitslag.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
Ovaa Motors
CPJ Techniek
De Brug Personeel
JH MX Service
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete
Overveld Parts
Kellerman Quadschool