Van Laar Suspension
Promax Racing
HK Suspension
SJ Racing
4 Stroke
BZS Racing Parts

Advertenties

Ozzo Racing
Gremmer Constructie
HMX Parts
Eilers MX Racing
BCS Racing
Carpus
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels

Marc de Vries klimt naar vierde plaats in de Dutch Quad Masters

Marc de Vries is in de vijfde wedstrijd om de Dutch Quad Masters in Geldermalsen op een zesde plaats geeindigd. In beide manches pakte hij een goede start en werkte twee constante manches af.

Marc de Vries klimt naar vierde plaats in de Dutch Quad Masters

Dit leverde hem een zesde plaats op in het dagklassement waarmee hij in de tussenstand is opgeklommen naar een vierde plaats.

De dag in Geldermalsen begon met een kleine tegenslag voor Marc. In een spoor raakte zijn kettinggeleider krom en dit had tot gevolg dat zijn ketting eraf liep. Hierdoor kon Marc geen snelle tijd neerzetten en moest hij genoegen nemen met een twaalfde tijd.

Ondanks zijn mindere startpositie wist hij toch in zowel de eerste als de tweede manche een goede start te pakken. Beide keren begon hij in de top vijf en wist zevende en zesde te worden in de manches. In de daguitslag leverde dit hem een zesde plaats op.

Met deze resultaten is hij in de tussenstand van de Dutch Quad Masters opgeklommen naar een vierde plaats. Aankomende zondag staat voor Marc de volgende wedstrijd van de Dutch Quad Masters op het programma in Halle. Marc kijkt uit naar deze wedstrijd omdat de baan hem goed bevalt en hij goede herinneringen heeft aan dit circuit.

Daguitslag Dutch Quad Masters Geldermalsen:
1 Mike van Grinsven 50 Pnt
2 Joe Maessen 44 Pnt
3 Ricardo Phoelich 38 Pnt
4 Jan Hoogendoorn 38 Pnt
5 Ruben van Lith 29 Pnt
6 Marc de Vries 29 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
CPJ Techniek
JH MX Service
De Brug Personeel
Borduurstudio AN
VdLaarRacing
Bakens Yamaha
Overveld Parts