Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
HK Suspension
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

Vakgarage Akersloot
Carpus
HMX Parts
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
Motorworkx
BCS Racing
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels

Wesley Schepers van Schepers Racing dichtbij een top tien plaats

Wesley Schepers van Schepers Racing is in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Heerde dichtbij een top tien plaats gekomen.

Wesley Schepers van Schepers Racing dichtbij een top tien plaats

In de eerste manche reed hij tot in de slotfase in de top tien en werd uiteindelijk elfde. In de tweede manche pakte hij een super goede start maar helaas schoot het hem toen in zijn rug waardoor hij op het tandvlees verder moest. Hij zette door en wist er nog een zestiende plaats uit te halen.

Wesley begon positief aan de dag door in de tijdtraining een nette dertiende tijd op de klok te zetten. Dit gaf hem een goed gevoel en met vertrouwen keek hij dan ook uit naar de eerste manche.

In de eerste manche pakte hij een goede start en reed vervolgens lang in de top tien. In de slotfase moest hij nog een positie prijsgeven waardoor hij als elfde over de finish kwam.

De start van de tweede manche was nog beter en ditmaal dook hij op een derde plaats de eerste bocht in. Helaas kon hij niet lang genieten van deze goede uitgangspositie want in de tweede ronde schoot het hem in zijn rug waardoor hij het tempo flink moest laten zakken. Toch zette hij door en wist er nog een zestiende plaats uit te halen.

Met deze resultaten eindigde Wesley op een veertiende plaats in het dagklassement. Aankomende zondag zal Schepers Racing aan de start komen in de volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Harfsen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Honda
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Overveld Parts
JH MX Service