SJ Racing
4 Stroke
Van Laar Suspension
HK Suspension
Promax Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Carpus
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
BCS Racing
HMX Parts

Wesley Schepers van Schepers Racing dichtbij een top tien plaats

Wesley Schepers van Schepers Racing is in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Heerde dichtbij een top tien plaats gekomen.

Wesley Schepers van Schepers Racing dichtbij een top tien plaats

In de eerste manche reed hij tot in de slotfase in de top tien en werd uiteindelijk elfde. In de tweede manche pakte hij een super goede start maar helaas schoot het hem toen in zijn rug waardoor hij op het tandvlees verder moest. Hij zette door en wist er nog een zestiende plaats uit te halen.

Wesley begon positief aan de dag door in de tijdtraining een nette dertiende tijd op de klok te zetten. Dit gaf hem een goed gevoel en met vertrouwen keek hij dan ook uit naar de eerste manche.

In de eerste manche pakte hij een goede start en reed vervolgens lang in de top tien. In de slotfase moest hij nog een positie prijsgeven waardoor hij als elfde over de finish kwam.

De start van de tweede manche was nog beter en ditmaal dook hij op een derde plaats de eerste bocht in. Helaas kon hij niet lang genieten van deze goede uitgangspositie want in de tweede ronde schoot het hem in zijn rug waardoor hij het tempo flink moest laten zakken. Toch zette hij door en wist er nog een zestiende plaats uit te halen.

Met deze resultaten eindigde Wesley op een veertiende plaats in het dagklassement. Aankomende zondag zal Schepers Racing aan de start komen in de volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Harfsen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
VdLaarRacing
JH MX Service
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Borduurstudio AN
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha