4 Stroke
SJ Racing
Van Laar Suspension
HK Suspension
Promax Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
BCS Racing
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
HMX Parts
Carpus
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing

Super weekend voor de Fam Valk!!

De complete Fam Valk is afgelopen weekend afgereisd naar het EK85/WOMEN in Slagelse Denemarken. Als eerste moest Cas Valk aantreden in de zwaar bevochten EK85 klasse.

Super weekend voor de Fam Valk!!

De door Yamaha Europa ondersteunde rijder liet het hele weekend zien dat hij snel en gretig was. Bij alle kwalificaties was hij in de top 3 te vinden. De start van de 1e manche was niet top en hij begon rond een 22e plaats. De ware aard kwam snel boven en met 7 mijls laarzen reed hij zich naar de kopgroep. De laatste bochten in laatste ronde knokte hij zich nog naar een 3e plaats. Tevreden was hij niet beruste zich op revanche de start van de 2e manche was goed en als een kogel vertrok hij op zijn BeWo Yamaha met STE uitlaat richting de 1e bocht. Om vervolgens op een 6e plaats te beginnen. Eind van de 1e ronde lag hij al 3e en van daaruit heeft hij zijn wedstrijd goed opgebouwd en 4 rondes voor het einde de kop overgenomen. 3 en 1 was totaal 1 dit geeft hem een goed gevoel. Eindelijk ook een weekend zonder alle kleine pechdingen die hij al heeft meegemaakt.

Voor Lynn begon het ook goed en liet telkens in alle sessies zien dat ze het wel naar haar zin had op dit lastige baantje. Met snelle ronde tijden was ze de hele dag in de top 3 te vinden. Voor de 1e manche werd er nog even een nieuw Twin Air luchtfilter gezet zodat de Yamaha voldoende schone lucht kon aanzuigen. De start van de 1e manche was vrij goed en rond de 8e plaats begon ze om vervolgen al als 2e de 1e doorkomst door te komen. De kopvrouw en Lynn liepen ver weg van de achtervolgers helaas, maakte Lynn op het einde nog een klein foutje wat haar nog wat tijd heeft gekost. Een super 2e plaats waar we allemaal super blij mee waren. De start van de 2e manche was iets minder en rond een 14e plaats reed ze de eerst bocht om. Gelijk ging ze in de aanval op het veradelijke baantje om vervolgens al als 4e bij de doorkomst door te komen. Hierna heeft ze nog de 3e rijder nog kunnen passeren en werd dan ook keurig 3e. Totaal ook een 3e plaats waar we super blij mee zijn. Bedankt #VWP #totalcarlease #jopa #eurol #dalcai #camperdream #autovalk #stichtingkinderthuiszorg #CTI #VHM #BeWo #STE #just1 #forma #cirquitequipment ook Eddy van de Hoek en Vincent.

 

Next stop voor Lynn Portugal WMX (mogelijk gemaakt door VWP carlease) en Cas ONK Harfsen.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Borduurstudio AN
Overveld Parts
JH MX Service
CPJ Techniek
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Ovaa Motors