Van Laar Suspension
SJ Racing
4 Stroke
BZS Racing Parts
Promax Racing
HK Suspension

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Motorworkx
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
BCS Racing
HMX Parts
TvH Motorsport
Carpus

Galvin mx team aan de start bij Cup en ONK wedstrijd in Heerde

Afgelopen weekend is het Galvin mx team sponsored bij Ladessa van start gegaan in Heerde. Op zondag werden hier zowel de wedstrijden voor de Cup als de ONK verreden.

Galvin mx team aan de start bij Cup en ONK wedstrijd in Heerde

Voor het Galvin mx team was dit een uitgelezen kans om met het gehele team aanwezig te zijn.

 

In de tijdtraining was het erg druk op de goed geprepareerde baan. Kay wist aan het eind van de training een snelle ronde te rijden waardoor hij een nette 4de tijd op de klokken wist te zetten.

 

In de eerste manche kwam Kay door een andere rijder ten val met de start, waardoor hij als laatste aan de manche moest beginnen. Kay moest zich terug zien te rijden en zette een hoog tempo in. Hij wist al snel de aansluiting te krijgen en kon veel terrein goedmaken. Hij wist terug te rijden tot een nette 7de plaats. In de tweede manche had Kay een goede start en stuurde zijn KTM als 5de de eerste bocht in. In de eerste ronde kon hij goed mee te komen met de kopgroep. Hij moest gedurende de manche nog een positie afstaan. Kay wist deze manche op een nette 6de plaats over de finish te komen. In de dag uitslag wist Kay beslag te leggen op een 7de plaats.

 

De blessure van Joshua is nog herstellende maar op het moment heeft hij hier weinig last van met het rijden. In de tijdtraining moest Joshua een aantal keer aanzetten en wist een 11de tijd op de klokken te zetten.

 

In de eerste manche wist hij er met de holeshot vandoor te gaan. Joshua wist de eerste ronde zich goed te handhaven. Echter kreeg hij af te rekenen met mechanische problemen. Waardoor een goede klassering in rook opging. In de tweede manche had Joshua wederom een goede start. Hij wist de eerste rondes door te komen in de top 10. Hij kon goed meekomen met de kopgroep, halverwege de manche kwam hij helaas ten val. Hierdoor viel hij enkele plaatsen terug. Hij wist de manche op een 12de plaats over de finish te komen.

 

In de tijdtraining wist Maikel een 20ste tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche had Maikel een goede start. Hij wist de eerste rondes door te komen op een 12de plaats. Halverwege de manche zorgde een valpartij ervoor dat hij terugviel naar een 23ste plaats. Maikel was enkele rondes zijn ritme kwijt en kwam op een 23ste plaats over de finish.

 

In de tweede manche had Maikel wederom een goede start. Hij kon de eerste rondes doorkomen op een 17de plaats. Hij maakte wat kleine foutjes waardoor hij terugviel naar een 20ste plaats. Hij kon in de resterende tijd niet meer het verschil maken en kwam op een 20ste plaats over de finish.

 

Jordy wist in de tijdtraining een 39ste tijd neer te zetten waardoor hij zich ook kwalificeerde voor de wedstrijd.

 

In de eerste manche moest Jordy vanaf de tweede rij starten. Hierdoor moest hij vanuit de achterhoede terug zien te rijden. Jordy kon geen snel ritme vinden en was continue in gevecht met zichzelf. Hij moest deze manche genoegen nemen met een 39ste plaats.

 

In de tweede manche had Jordy een iets betere start. Maar moest wederom vanuit het achterveld naar voren zien te rijden. Hij had deze manche een beter ritme waardoor hij naar voren kon komen. Helaas kon hij deze manche niet verder naar voren komen dan de 35ste plaats.

 

In de tijdtraining moest Dennis de nieuwe lay-out nog leren kennen. Hierdoor kon hij geen scherpe tijd zetten en moest genoegen nemen met een 27ste tijd.

 

In de eerste manche had hij een start binnen de top 15. Hij moest zich direct in de gevechten mengen en naar voren zien te rijden. Dennis kon niet goed in zijn ritme komen mede doordat zijn bril kapot was gegaan. Hierdoor verloor hij enkele plaatsen gedurende de manche. Hij wist deze manche op een 18de plaats over de finish te komen. In de tweede manche had Dennis een goede start en kon in de top 10 aan de manche beginnen. Hij had nu een goed ritme te pakken en kon goed meekomen. Halverwege de manche wist hij beslag te leggen op de 6de plaats. In de slotfase kon hij nog een plaatsje winst boeken en op een nette 5de plaats over de finish komen. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op een 10de plaats.

 

In de tijdtraining wist Rick de 18de tijd op de klokken te zetten.

 

In de eerste manche had Rick een start in de top 20. Omdat er gestart werd op beton kon hij niet goed wegkomen achter het starthek. Hij wist zich goed te handhaven en kon gedurende de manche een goed tempo rijden. Hierdoor reed hij constante rondetijden. Waardoor hij plaatsen winst wist te boeken. Hij wist de manche op een 13de plaats over de finish te komen.

 

In de tweede manche had Rick wederom een start in de top 20. Hij wist de eerste rondes enkele gevallen rijders te ontwijken en door te komen op een 14de plaats. Hij reed wederom een sterke wedstrijd met goede rondetijden. Hierdoor boekte hij veel winst en wist goed naar voren te komen. Rick kwam op een nette 7de plaats over de finish. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op een 9de plaats.


 

De eerst volgende Cup wedstrijd voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa is op 19 Mei in Eersel. De eerst volgende ONK wedstrijd is op 19 Mei in Harfsen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
Overveld Parts
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
JH MX Service