SJ Racing
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
4 Stroke
Promax Racing
HK Suspension

Advertenties

TvH Motorsport
Motorworkx
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
HMX Parts
Carpus
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
BCS Racing
Ozzo Racing

Rico Lommers raakt geblesseerd in ONK 250 in Heerde

Rico Lommers van Lakerveld Racing heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Heerde een blessure opgelopen.

Rico Lommers raakt geblesseerd in ONK 250 in Heerde

Nadat Rico in de tijdtraining een eenentwintigste tijd neer had weten te zetten in de 250 klasse pakte hij in de eerste manche een goede start en reed vervolgens een aantal ronden op een negende plaats. Helaas kwam hij toen ten val tegen een oprit van een bult waardoor het lang duurde voordat hij zijn weg kon vervolgen. Na de valpartij ging het rijden niet soepel meer en hierdoor kon hij er niet meer uithalen dan een zeventiende plaats.

In de tweede manche kreeg Lommers een tegenslag te verwerken. Hij pakte een goede start maar besloot om in de tweede bocht helemaal buitenom te gaan. Hierbij werd hij klem gereden en kwam ten val. Toen zijn hand nog aan het stuur zat reed er een rijder tegen zijn elleboog aan. Hierbij brak hij zijn spaakbeen waardoor hij met een van pijn vertrokken gezicht de wedstrijd moest verlaten.

Hessel Danen kwam aan de start in de Cup 250 klasse. In de tijdtraining vond hij niet de ruimte om een perfecte ronde neer te zetten waardoor hij uitkwam op een veertiende tijd. Bij de start van de eerste manche kwam hij niet goed weg en hield daardoor het gas lang open naar de eerste bocht toe. Helaas kwam hij hierbij met een andere rijder in aanraking en viel. Met pijn in zijn arm en rug begon hij zonder bril aan een inhaalrace en wist er nog een vijfentwintigste plaats uit te halen.

De start van de tweede manche was beter en op een tiende plaats kwam hij door de eerste bocht. In de beginfase werkte hij zich op naar een achtste plaats maar door de valpartij in de eerste manche had hij veel pijn en kon daardoor niet lekker in zijn ritme komen. Dit had tot gevolg dat hij terug viel naar een twintigste plaats maar in de slotfase wist hij toch nog twee plaatsen winst te boeken en kwam als achttiende over de finish. Met deze resultaten eindigde hij op een 22ste plaats.

Aankomend weekend zal hij starten in de volgende wedstrijd in Eersel.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
JH MX Service
De Brug Personeel
CPJ Techniek
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
Overveld Parts