HK Suspension
Promax Racing
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
4 Stroke
SJ Racing

Advertenties

Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Carpus
TvH Motorsport
HMX Parts
Motorworkx
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Vakgarage Akersloot

Karlis Alberts Reisulis eerste leider in de Dutch Masters 85cc competitie

Karlis Alberts Reisulis van Hamstra Racing heeft de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross 85cc in Oss weten te winnen.

Karlis Alberts Reisulis eerste leider in de Dutch Masters 85cc competitie

In de eerste manche kwam hij strijdend om de zege ten val en moest genoegen nemen met een tweede plaats. In de tweede manche nam hij al snel de leiding in handen en stond deze in de rest van de manche niet meer af.

Voor Karlis was het de eerste keer dat hij op het circuit van Oss was. De baan lag er hard bij en hierop voelde hij zich goed thuis. Dit was in de tijdtraining gelijk al te zien toen hij de derde tijd op de klok wist te zetten.

Met vertrouwen begon hij aan de eerste manche. Hij zat er goed vooraan bij met de start en mengde zich al snel in de strijd om de zege. Er werd op het scherpst van de snede gestreden maar toch was het Reisulis die de koppositie over wist te nemen. Echter in de slotfase kwam de tweede man terug en dit had tot gevolg dat beide rijders samen ten val kwamen. Hierbij verloor Karlis de koppositie en moest genoegen nemen met een tweede plaats.

In de tweede manche nam Karlis zijn revanche. Hij nam gelijk de leiding in handen en zette een straf tempo in. De gehele wedstrijd wist hij de koppositie in handen te nemen en kwam als winnaar over de finish.

Met een 2-1 in de manches won Karlis het dagklassement in Oss. De volgende wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross wordt verreden op 5 mei in Axel.

Daguitslag Dutch Masters 85cc in Oss:
1 Karlis Alberts Reisulis 47 Pnt
2 Cas Valk 47 Pnt
3 Raff de Wolf 38 Pnt
4 Mirco ten Kate 31 Pnt
5 Kasimir Hindersson 30 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Honda
VdLaarRacing
CPJ Techniek
JH MX Service
Ovaa Motors
Overveld Parts
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel