HK Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
SJ Racing
Van Laar Suspension
Promax Racing

Advertenties

Vakgarage Akersloot
Motorworkx
Carpus
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
BCS Racing
TvH Motorsport
Gremmer Constructie
HMX Parts

Roan van de Moosdijk ijzersterk naar derde plaats in tweede manche Dutch Masters Oss

Roan van de Moosdijk van F&H Racing heeft in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oss een ijzersterke indruk achtergelaten.

Roan van de Moosdijk ijzersterk naar derde plaats in tweede manche Dutch Masters Oss

Van de Moosdijk kende tegenslag in de eerste manche waarin hij al na de eerste ronde de wedstrijd moest verlaten. In de tweede manche revancheerde hij zich door de derde te worden.

Roan stond op scherp voor de wedstrijd in Oss. Dit was in de training al zichtbaar toen hij na een aantal snelle ronden een tweede tijd op de klok wist te zetten. Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat hij een goede uitgangspositie had maar helaas ging het tijdens de eerste ronde mis. Hij kwam achter een bult ten val waarbij zijn motor geraakt werd door een andere rijder. De motor liep zoveel schade op dat Roan gelijk de wedstrijd moest verlaten en zeer teleurgesteld terugkeerde naar de paddock.

Uitermate gemotiveerd ging hij in de tweede manche van start en slaagde erin om kopstart te pakken. Hij reed ijzersterk en wist het deelnemersveld lange tijd aan te voeren. Toen werd hij gepasseerd door zijn teammaat Henry Jacobi en later in de manche door Jago Geerts. Roan kwam als derde binnen en nam hiermee zijn revanche na zijn tegenslag in de eerste manche.

Ondanks dat hij in de eerste manche niet tot scoren kwam, eindigde hij in het dagklassement op een achtste plaats. Over drie weken staat de volgende wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross op het programma in het Zeeuwse Axel.

Daguitslag Dutch Masters 250 Oss:
1 Henri Jacobi 50 Pnt
2 Jago Geerts 40 Pnt
3 Adam Sterry 31 Pnt
4 Jed Beaton 27 Pnt
5 Kade Walker 26 Pnt
8 Roan van de Moosdijk 20 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
Honda
Ovaa Motors
De Brug Personeel
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Bakens Yamaha