BZS Racing Parts
4 Stroke
SJ Racing
Van Laar Suspension
Promax Racing
HK Suspension

Advertenties

Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
Motorworkx
BCS Racing
Ozzo Racing
Carpus
HMX Parts
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels

Yourick den Hollander zegeviert in clubwedstrijd in Arkel

Yourick den Hollander van het GT Husqvarna team heeft de clubwedstrijd in Arkel weten te winnen. In zowel de eerste als de tweede manche had Yourick een goed ritme in handen en wist beide manches winnend af te sluiten.

Yourick den Hollander zegeviert in clubwedstrijd in Arkel

In eerste instantie stond afgelopen weekend de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Emmercompascuum op het programma. Echter door de vele regenval kon deze wedstrijd niet doorgaan waardoor Yourick ervoor koos om deel te nemen aan een clubwedstrijd in Arkel.

Op het goed geprepareerde circuit had Yourick het goed naar zijn zin in de training. Dit gaf hem een goed gevoel voor de manches en vol zelfvertrouwen bereidde hij zich voor op de eerste manche. In de eerste manche pakte hij een goede start en wist zijn Husqvarna TC85 als leider door de eerste bocht te sturen. Hij had gelijk een goed ritme in handen en reed onbedreigd naar de zege.

Ook in de tweede manche kwam hij goed weg bij de start en kon op een tweede plaats aan de wedstrijd beginnen. Hij zette de kopman onder druken wist in de vijfde ronde de koppositie over te nemen. Met een straf tempo sloeg hij een gat en schreef ook de tweede manche op zijn naam.

De wedstrijd in Arkel was een goede training voor de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Axel, die aankomend weekend op het programma staat.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool
Honda
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
Overveld Parts
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
De Brug Personeel