Van Laar Suspension
SJ Racing
HK Suspension
4 Stroke
Promax Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Carpus
HMX Parts
BCS Racing

Ivano van Erp zegeviert in de BMB-wedstrijd in Stekene

Ivano van Erp van het IVE 432 Yamaha MX team heeft in het Belgische Stekene de BMB-wedstrijd weten te winnen. In beide manches wist de crosser uit Oss een goede start te pakken en wist zowel de eerste als de tweede manche naar zijn hand te zetten.

Ivano van Erp zegeviert in de BMB-wedstrijd in Stekene

Voor Ivano was de wedstrijd in Stekene een mooie gelegenheid om nog wat puntjes op de I te zetten met het oog op de start van de Dutch Masters of Motocross. De opkomst bij deze wedstrijd was minder goed als in Lommel maar de slechte weersomstandigheden hebben hier ongetwijfeld mee te maken gehad.
 
Het circuit lag er snel en goed geprepareerd bij en Ivano had het onmiddellijk goed naar zijn zin op de baan. Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, zat de crosser uit Oss er gelijk goed vooraan bij en wist tijdens de eerste ronde al door te stoten naar de koppositie. In het begin stond hij nog een klein beetje onder druk van Junior Bal maar toen hij op zijn Yamaha machine het tempo nog wat op wist te schroeven, begon hij weg te lopen en zette de eerste manche naar zijn hand.
 
Ook in de tweede manche pakte Ivano een goede start en kwam op een tweede plaats uit de eerste bocht. Gelijk liet hij zien dat zijn 2 Fast Motorsport Yamaha super snel is want op het eerste lange rechte stuk nam hij de koppositie over en wist vervolgens iedere ronde verder weg te lopen bij zijn achtervolgers. Ook deze manche werd na een gecontroleerd gereden wedstrijd winnend afgesloten.
 
Met een dubbele mancheoverwinning pakte Ivano de dagzege in Stekene. Aankomend weekend staat voor Ivano de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross op het programma in Axel.
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
CPJ Techniek
JH MX Service
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete