HK Suspension
4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing
SJ Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
Motorworkx
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
BCS Racing
Ozzo Racing
HMX Parts
Carpus
Gremmer Constructie

Het laatste nieuws over Cyril Genot

"Het begin van mijn seizoen staat voor de deur, ik kijk er zo naar uit!"

Het laatste nieuws over Cyril Genot

Inmiddels schrijf ik mijn tweede nieuwsbrief al. Goh, wat vliegt de tijd! Het is bijna zover. Volgende week sta ik, na maanden revalideren, terug achter het starthek op het ONK te Emmen in Nederland. Wat ik er zelf van verwacht? Eerlijk gezegd, heb ik geen idee. Ik laat het op me afkomen en ga er proberen met volle teugen van te genieten.

 

Spanje, je was de max!
Onze reis naar Spanje was enorm leuk. We hebben veel plezier gemaakt. Ik heb veel kunnen rijden en fysiek hard kunnen trainen. Hoewel we een geweldige tijd hebben beleefd, moet ik toegeven dat zo lang van huis weg zijn toch een beetje is beginnen doorwegen na een tijdje. Ik ben dit dan ook helemaal niet gewoon. Na een dikke maand vond ik dan ook dat het tijd was om terug huiswaarts te keren.

 

One Team Academy
Eens terug in België, kon ik mijn routine terug oppikken. Zo ging ik op controle in Antwerpen en kon ik terug beginnen trainen met één van mijn beste vrienden en trainer, Kenny Vandueren. Voor mij is hij zowel mentaal als fysiek een grote hulp en steun. Ik leer enorm veel van hem. Ik ga er gemiddeld twee keer per week langs. We trainen dan erg zwaar fysiek, maar dat afzien vind ik wel leuk.
 
Tijd voor foto's
Dit zijn één van de momenten waar ik enorm naar uitkijk en toeleef. Het is altijd leuk om bangelijke foto's te maken en te kunnen delen met jullie. Mijn vaste fotograaf van dienst is niemand minder dan Danny Relouw. Wij kennen elkaar al van toen ik nog 125cc reed. Wij gaan inmiddels al een heel tijdje met elkaar om. Vrienden voor het leven, dat is zeker! Mijn setup van dit jaar ziet er als volgt uit. Ik ben er alleszins helemaal fan van!

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
Overveld Parts
CPJ Techniek
Honda
Kellerman Quadschool
JH MX Service
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Bakens Yamaha