Promax Racing
4 Stroke
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
HK Suspension
SJ Racing

Advertenties

TvH Motorsport
Eilers MX Racing
BCS Racing
Gremmer Constructie
HMX Parts
Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Carpus
Ozzo Racing

Milan van de Bunte op het podium in clubwedstrijd in Arnhem

Tijdens de voorlaatste wedstrijd van het clubkampioenschap in Arnhem is Milan van de Bunte van KTR op het podium geƫindigd.

Milan van de Bunte op het podium in clubwedstrijd in Arnhem

Milan wist in beide manches als tweede over de finish te komen terwijl zijn broer Daan in de eerste manche na een valpartij een goed resultaat kon vergeten maar in de tweede manche ijzersterk terug kwam en als derde over de finish kwam.

In de eerste manche wist Milan op een tweede plaats over de finish te komen terwijl er pech was voor Daan want hij kwam ten val en moest even terug naar de pits om een aantal dingen recht te laten zetten. Omdat hij hierbij een ronde achterstand op had gelopen, kon hij een goed resultaat vergeten.

In de tweede manche revancheerde Daan zich en ging in de achtervolging op Milan. Dit resulteerde in een mooie tweede en derde plaats voor de crossers uit Doornspijk.

Helaas kan er niet deelgenomen worden aan de laatste wedstrijd omdat deze een week later is gepland dan in eerste instantie het geval zou zijn. Dit heeft tot gevolg dat gebroeders van de Bunte naast het podium zullen eindigen. In de komende weken zullen Daan en Milan zich verder voorbereiden op het seizoen dat op 10 maart van start zal gaan in Emmercompascuum.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Honda
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
CPJ Techniek
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
JH MX Service
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ovaa Motors