Promax Racing
SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
HK Suspension

Advertenties

TvH Motorsport
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
Carpus
Eilers MX Racing
Motorworkx
BCS Racing
Ozzo Racing
HMX Parts
MX Stage Alain Roels

Milan van de Bunte op het podium in clubwedstrijd in Arnhem

Tijdens de voorlaatste wedstrijd van het clubkampioenschap in Arnhem is Milan van de Bunte van KTR op het podium geƫindigd.

Milan van de Bunte op het podium in clubwedstrijd in Arnhem

Milan wist in beide manches als tweede over de finish te komen terwijl zijn broer Daan in de eerste manche na een valpartij een goed resultaat kon vergeten maar in de tweede manche ijzersterk terug kwam en als derde over de finish kwam.

In de eerste manche wist Milan op een tweede plaats over de finish te komen terwijl er pech was voor Daan want hij kwam ten val en moest even terug naar de pits om een aantal dingen recht te laten zetten. Omdat hij hierbij een ronde achterstand op had gelopen, kon hij een goed resultaat vergeten.

In de tweede manche revancheerde Daan zich en ging in de achtervolging op Milan. Dit resulteerde in een mooie tweede en derde plaats voor de crossers uit Doornspijk.

Helaas kan er niet deelgenomen worden aan de laatste wedstrijd omdat deze een week later is gepland dan in eerste instantie het geval zou zijn. Dit heeft tot gevolg dat gebroeders van de Bunte naast het podium zullen eindigen. In de komende weken zullen Daan en Milan zich verder voorbereiden op het seizoen dat op 10 maart van start zal gaan in Emmercompascuum.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
JH MX Service
Honda
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
Overveld Parts