BZS Racing Parts
Promax Racing
Van Laar Suspension
SJ Racing
HK Suspension
4 Stroke

Advertenties

BCS Racing
Carpus
Ozzo Racing
Motorworkx
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
HMX Parts
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot

GT Husqvarna team pakt twee podiumplaatsen in clubcross in Arnhem

Het GT Husqvarna team heeft in de vijfde wedstrijd om de wintercompetitie in Arnhem twee podiumplaatsen weten te behalen.

Yourick den Hollander wist tweede te worden in de 85cc klasse en Thijs Korenblik kwam als derde uit de bus bij de 500cc junioren.
 

Ondanks de winterse omstandigheden op zaterdag was de club er toch in geslaagd om er een perfect circuit in te leggen voor de rijders. Het GT Husqvarna team kwam in deze wedstrijd mee twee rijders aan de start en hadden als doelstelling om voor de podiumplaatsen mee te strijden.

 

Yourick kwam in beide manches sterk voor de dag en dit leverde hem in zowel de eerste als de tweede manche een tweede plaats op. Dit leverde hem ook in het totaalklassement een tweede plaats op.

 

Thijs verdedigde de teamkleuren bij de 500cc junioren. Thijs voelt zich steeds beter thuis op de Husqvarna FC450 maar had toch nog wat last van harde onderarmen. In beide manches kwam hij op een derde plaats over de finish, wat hem ook in het totaalklassement een derde plaats opleverde.

 

In de komende weken zal het team haar voorbereiding op het steeds dichterbij komende seizoen verder zetten.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Honda
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
Overveld Parts
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
JH MX Service
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
De Brug Personeel