Van Laar Suspension
SJ Racing
4 Stroke
HK Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing

Advertenties

Ozzo Racing
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
BCS Racing
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
Motorworkx
HMX Parts
Carpus

Marcel Conijn kent moeilijke wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano

Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft een moeilijke tweede wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap MX2 in Ottobiano gekend.

Marcel Conijn kent moeilijke wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano

In de verraderlijke omstandigheden zorgden fouten en valpartijen ervoor dat hij niet verder kwam dan een 32ste plaats en zich niet kwalificeerde voor de superfinale.

De omstandigheden waren zwaar in Ottobiano. Winterse omstandigheden zorgden ervoor dat er diepe, natte sporen in het circuit lagen. In de training had Marcel slechts 1 goede ronde neer kunnen zetten. Hij kwalificeerde zich wel voor de wedstrijd maar had met een twintigste tijd in zijn groep geen goede startplaats in de MX2 manche.

‘’Ondanks de slechte startpositie kwam ik best goed uit de start en kon als negentiende aan de wedstrijd beginnen. Ik kon echter niet in mijn ritme komen en dit had tot gevolg dat ik een aantal keren ten val kwam. Hierdoor kwam ik niet verder dan een 32ste plaats en kwalificeerde ik mij niet voor de superfinale,’’ vertelt Marcel.

Volgend weekend zijn er nieuwe ronden, nieuwe kansen voor Marcel want dan staat de derde en tevens laatste wedstrijd van het Italiaans Kampioenschap op het programma in Mantova.

MX2 manche:
1 Jorge Prado
2 Calvin Vlaanderen
3 Maxime Renaux
4 Michele Cervellin
5 Ben Watson
32 Marcel Conijn


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Ovaa Motors
JH MX Service
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
De Brug Personeel
Honda
Bakens Yamaha
Overveld Parts