Promax Racing
HK Suspension
Van Laar Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
SJ Racing

Advertenties

Ozzo Racing
Gremmer Constructie
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
HMX Parts
TvH Motorsport
Carpus

Mike van Grinsven rijdt sterke inhaalrace in de quaduro en wordt zesde

Mike van Grinsven van het CRQF Quad team is in de quaduro van Le Touquet op een zesde plaats geƫindigd. Van Grinsven moest na een valpartij in de eerste ronde een inhaalrace rijden en knokte zich helemaal terug naar een zesde plaats.

Mike van Grinsven rijdt sterke inhaalrace in de quaduro en wordt zesde

Op zijn CRQF Quad begon van Grinsven voortvarend en begon als leider aan de wedstrijd. Gelijk had hij een goed ritme in handen en slaagde erin om een klein gaatje te slaan op zijn achtervolgers. Echter tijdens de eerste ronde verloor hij de controle over zijn quad en kwam ten val. Vele plaatsen gingen hierbij verloren waardoor hij van ver terug moest komen. De rijder uit Heesch hield het tempo hoog tot in de slotfase en dit leverde hem toch nog een zesde plaats op.
 
Commentaar Mike van Grinsven: ‘’Het rijden ging lekker en de snelheid zat er tot in de laatste ronde goed in. Ik had stiekem op een podiumplaats gehoopt maar ik ben tevreden over het rijden. De valpartij was mijn eigen fout maar dit hoort erbij.’’
 
Ondanks dat van Grinsven een wedstrijd heeft gemist en een keer pech heeft gehad, heeft hij het Franse zandkampioenschap toch op een zesde plaats af weten te sluiten.
 
Uitslag Quaduro Le Touquet:
1 Matthieu Ternynck
2 Sheldon Seal
3 Antoine Cheurlin
4 Jeremy Forestier
5 Randy Navaux
6 Mike van Grinsven


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ready 2 Compete
De Brug Personeel
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
JH MX Service
Ovaa Motors
Borduurstudio AN