BZS Racing Parts
SJ Racing
HK Suspension
Van Laar Suspension
4 Stroke
Promax Racing

Advertenties

TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
HMX Parts
Carpus
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
Motorworkx
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
BCS Racing

Positieve start van het seizoen voor Ivo Monticelli in Italie

Ivo Monticelli van het Standing Construct KTM team heeft tijdens de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo een positieve start van het seizoen gemaakt.

Positieve start van het seizoen voor Ivo Monticelli in Italie

Monticelli was in zowel de MX1 manche als in de superfinale net buiten de top vijf te vinden en kan hiermee verder bouwen richting de start van het wereldkampioenschap.
 
Het circuit van Riola Sardo is een loodzwaar zandcircuit. Dit is voor de rijders een perfecte training om de conditie op punt te zetten en om aan de set up van de motor te werken. Ivo begon sterk aan de dag door in het deelnemersveld vol met Grand Prix rijders een nette zesde tijd op de klok te zetten.
 
Dat Monticelli al vroeg in het seizoen goed in zijn vel zit, liet hij zien in de manches. Allereerst stond er een MX1 manche op het programma waarin hij netjes zevende wist te worden. Aan het einde van de dag stond ook de superfinale nog op de planning. Het circuit was op dat moment loodzwaar geworden waardoor het flink afzien was voor de rijders. Ivo zette goed door en wist op een nette zesde plaats over de finish te komen.
 
Max Anstie en Glenn Coldenhoff kwamen niet aan de start in deze wedstrijd. Anstie verblijft momenteel in Spanje waar hij een trainingsstage afwerkt en Coldenhoff is hard aan zijn herstel aan het werken om zeer binnenkort terug te keren in de wedstrijden. Voor alle drie rijders is de eerstvolgende wedstrijd op de planning de Internationale race van Hawkstone Park in het Verenigd Koninkrijk.
 
Uitslagen Italiaans Kampioenschap Riola Sardo:
 
MX1 manche:
1 Antonio Cairoli
2 Romain Febvre
3 Tim Gajser
4 Gautier Paulin
5 Arminas Jasikonis
7 Ivo Monticelli
 
Superfinale:
1 Antonio Cairoli
2 Tim Gajser
3 Jorge Prado
4 Gautier Paulin
5 Romain Febvre
6 Ivo Monticelli


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
VdLaarRacing
JH MX Service
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN
Ovaa Motors
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
CPJ Techniek