Promax Racing
4 Stroke
HK Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing
Van Laar Suspension

Advertenties

Vakgarage Akersloot
Motorworkx
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
Carpus
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
BCS Racing
HMX Parts

Zware valpartij gooit Wesley Pittens uit Dakar Rally

Wesley Pittens van Team Yamaha Nederland Pittens Racing is uit de Dakar Rally. In de vijfde etappe, wat de tweede dag van de marathonetappe was, kwam de rijder uit Vorstenbosch hard ten val.

Zware valpartij gooit Wesley Pittens uit Dakar Rally

Hierbij liep de motor veel schade op, wat Pittens na veel proberen niet gemaakt kreeg en waardoor hij uiteindelijk de wedstrijd heeft moeten verlaten.

‘’Ik heb twee uur geprobeerd om de motor te maken. Hij stopte ermee en ik wist dat het iets elektronisch was. Ik heb alle elektra eraf gehaald en een nieuwe bobine gemonteerd. Helaas kreeg ik hem toen nog niet aan de gang. Ook heb ik de uitknop eraf gehaald in de hoop dat hij dan zou starten maar helaas lukte dit ook niet. Ik heb zelf niets, valt allemaal wel mee. Wel ben ik er doodziek van dat ik op heb moeten geven,’’ vertelt een uitermate teleurgestelde Wesley Pittens.

Voor aanvang van de dag was Wesley de beste Nederlander in het motorklassement en stond op een 39ste plaats! Wesley bedankt alle sponsors, ondersteuners en fans voor alles wat ze voor hem hebben gedaan voor en tijdens deze rally!


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Honda
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
JH MX Service
Overveld Parts