4 Stroke
Van Laar Suspension
HK Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
Carpus
BCS Racing
TvH Motorsport
HMX Parts
Motorworkx
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels

Wesley Pittens verliest half uur bij het zoeken van laatste waypoint

Wesley Pittens van Team Yamaha Nederland Pittens Racing heeft in de tweede etappe van de Dakar Rally, die liep van Pisco naar San Juan de Marcona, veel tijd verloren bij het zoeken van een waypoint.

Wesley Pittens verliest half uur bij het zoeken van laatste waypoint

De dag verliep voortvarend voor Pittens en lange tijd reed hij tussen de zevenendertigste en veertigste plaats. Omdat Wesley bij het zoeken naar het laatste way point zo’n half uur verloor, finishte hij op een zevenenvijftigste plaats.

Commentaar Wesley Pittens: ‘’Het verliep allemaal voortvarend vandaag. Ik heb veel rijders ingehaald maar helaas ging het bij het zoeken van het laatste waypoint mis. Ik heb hier een half uur lopen zoeken, echt klote maar ik ben heel binnen en er staan nog acht zware dagen op het programma. Het is zuur om te zien dat je de hele dag in de top veertig zit en dan uiteindelijk als zevenenvijftigste binnen komt.’’

Na twee dagen in de Dakar Rally staat de rijder uit Vorstenbosch op een eenenzestigste plaats in het klassement. Op woensdag wordt de derde etappe van de Dakar Rally verreden. Deze loopt van San Juan de Marcona naar Arequipa met een verbindingsroute over 467 kilometer met een special stage van 331 kilometer.

Klassement na twee etappes:
1 Joan Barreda 4.23 uur
2 Matthias Walkner 4.24 uur
3 Ricky Brabec 4.24 uur
4 Pablo Quintanilla 4.26 uur
5 Toby Price 4.27 uur
61 Wesley Pittens 6.03 uur


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Honda
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
De Brug Personeel
Overveld Parts
JH MX Service
CPJ Techniek