4 Stroke
SJ Racing
Van Laar Suspension
Promax Racing
HK Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
BCS Racing
Carpus
MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
Motorworkx
Vakgarage Akersloot
HMX Parts

Van Wordragen beide dagen in SX250 finale tijdens supercross Rosmalen

Nicky van Wordragen kwam afgelopen weekend sinds lange tijd weer eens in actie op een supercross wedstrijd.

Van Wordragen beide dagen in SX250 finale tijdens supercross Rosmalen

Na een vervelende knieblessure, opgelopen tijden de eerste WK dames dit jaar in Trentino - Italië, moesten we haar lang missen achter de starthekken. Echter Nicky werkte hard aan haar revalidatie en nu, 7 maanden na de operatie, zit de snelheid er alweer lekker in.

Van Wordragen kwam uit voor het team YSS RACING EUROPE op haar Motorcross AAD Yamaha en wist zich zaterdag met een 3-6-2 in de series rechtstreeks voor de finale te plaatsen. In de finale sleepte ze er een keurige 6e plaats uit.

Op zondag zou Nicky startten bij de damesklasse maar in de tijdtraining bleek al snel dat het niveau verschil tussen Nicky en de andere dames zo dusdanig groot was dat het team na snel overleg besloot een overplaatsing aan te vragen naar de SX250. De organisatie ging akkoord en opnieuw wist Nicky zich tussen de mannen keurig rechtstreeks voor de finale te plaatsen. Helaas voor van Wordragen raakte haar achterremleiding beschadigd bij een valpartij van een andere rijder die aan haar motor bleef hangen. Elke ronde verloor zij meer druk tot ze helemaal geen rem meer had en helaas moest opgeven.


 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Honda
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Overveld Parts
CPJ Techniek
De Brug Personeel
JH MX Service
Kellerman Quadschool