Promax Racing
4 Stroke
BZS Racing Parts
SJ Racing
HK Suspension
Van Laar Suspension

Advertenties

Ozzo Racing
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
Carpus
MX Stage Alain Roels
Motorworkx
Gremmer Constructie
BCS Racing
HMX Parts
Eilers MX Racing

Antony Donders kent tegenslag in de kampioensrit in Vorden

Husqvarna-rijder Antony Donders heeft tijdens de kampioensrit in Vorden tegenslag gekend. Donders kampt met tintelingen in zijn hand waardoor het gevoel minder wordt.

Antony Donders kent tegenslag in de kampioensrit in Vorden

Hierdoor wilde het rijden niet lukken op de eerste dag en is besloten om op de tweede dag niet meer van start te gaan.

Een week voor de wedstrijd begon Antony last te krijgen van een tintelende hand en verloor regelmatig het gevoel in zijn hand. Antony dacht in eerste instantie dat het wel meeviel waardoor hij vol goede moed afreisde naar Vorden voor de finale van het kampioenschap. Het doel was om alles te geven en daarna rust te pakken.

Op donderdag kwam zijn Husqvarna vlekkeloos door de keuring zodat hij op vrijdagochtend zonder problemen van start kon gaan. Helaas merkte Antony gelijk in de eerste pittige bosproef dat hij veel kracht tekort kwam in zijn arm. De daaropvolgende proeven waren minder zwaar maar ook daarin ging het moeizaam. Na de eerste ronde twijfelde Antony of hij door moest gaan maar hij besloot om de dag af te maken en even door te bijten om de nodige punten binnen te halen. Helaas werd het rijden er niet beter op en finishte hij ver beneden zijn niveau op een elfde plaats in de E2 klasse.

Aan het einde van de eerste dag heeft Antony de moeilijke beslissing genomen om geen risico’s te nemen en op de tweede dag niet meer van start te gaan. In het Open Nederlands Kampioenschap is Antony op een zesde plaats geeindigd.

‘’Ik kijk tevreden terug op seizoen 2018 en had het nooit kunnen doen zonder mijn sponsoren, helpers en ondersteuners. Die ik bij deze allemaal wil bedanken.

MVD Transport
R.Doomen Tegelwerken
Laurense Motors
Hydro Vasli bv.
Ink my whole body
d’n Pino Kaatsheuvel
Ron Honcoop Autotrading
Arend de Jong Transport
4stroke mx-service
Twin Air
Double D designs
Hocoparts
Alle helpers van enduro team Eefde’’.

Foto: Erik Reuterink


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Overveld Parts
JH MX Service
Honda
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
CPJ Techniek
VdLaarRacing