HK Suspension
Promax Racing
Van Laar Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts
4 Stroke

Advertenties

BCS Racing
De Brug Personeel
Carpus
Motorworkx
Tonnies Bike Shop
Ozzo Racing
Vakgarage Akersloot
Grizzly Racing Service
MX Stage Alain Roels
Honda
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
HMX Parts

Thierry Pittens pakt Open Nederlandse titel E1

Thierry Pittens heeft afgelopen weekend de Open Nederlandse Enduro titel gepakt in de E1 klasse. Dit deed Pittens op indrukwekkende wijze door alle wedstrijden dit seizoen te winnen.

Thierry Pittens pakt Open Nederlandse titel E1

De voorsprong van Thierry was zo groot dat hij alleen maar van start hoefde te gaan in Vorden.
 
In de scratch bleef het in tegenstelling tot in de E1 klasse spannend tot aan de laatste meter. De top vier bleef constant bij elkaar, in de einduitslag van de scratch werd de Husqvarna-rijder knap derde achter Lucas Dolfing en broer Wesley.
 
‘’Ik heb een heel mooi jaar gehad en ben weer veel ervaring rijker, dit mede door deel te nemen aan een aantal extreme wedstrijden van de World Enduro Super Series. Ik heb begin dit jaar gekozen voor de Laurense Motors Husqvarna 250 2-takt om goed mee te kunnen komen bij deze wedstrijden en dat ging naar behoren. Echter kwam ik door de mindere pk's in de scratch tekort om de snelle jongens bij te houden. Volgend jaar ga ik toch weer wat nieuws proberen,’’ vertelt Thierry!
 
Thierry zal de winterperiode gebruiken om zich voor te bereiden op het nieuwe enduroseizoen dat begin volgend jaar van start zal gaan!

MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
Austria Motors
Overveld Parts
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Ready 2 Compete