Promax Racing
Van Laar Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts
4 Stroke
HK Suspension

Advertenties

HMX Parts
BCS Racing
MX Stage Alain Roels
Motorworkx
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
Carpus
TvH Motorsport

Roan van de Moosdijk bedankt sponsors

In 2016 kwam ik bij Yamaha Europe terecht en die brachten mij onder bij David Philippaerts. In dat jaar heb ik deelgenomen aan het EMX125cc klasse en werd daar in 5e in het kampioenschap en 2e in het Wereld kampioenschap juniors!

Roan van de Moosdijk bedankt sponsors

In 2017 ben ik overgestapt naar de EMX250 en werd onderbracht bij Yamaha Astes4Tesar in samenwerking met David Philippaerts. Dat jaar begon slecht want vlak voor het seizoen brak ik mijn enkel waardoor ik de helft van het seizoen miste. Mijn debuut midden in het seizoen was zeer sterk met een 6e totaal in Italië en iets later maakte ik ook mijn debuut in het Wereldkampioenschap MX2. Helaas brak ik in Lommel mijn middenvoetsbeentjes waardoor ik er weer een aantal weken uitlag. Uiteindelijk sloot ik het jaar met blessures af met een mooie overwinning in de European of Nations in Polen.


Afgelopen jaar begon ik niet zo sterk aan het seizoen en was heel wisselvallig. Maar na een aantal wedstrijden begon het in Frankrijk te klikken en stond ik voor het eerst op het podium in de EMX250 klasse. En een week later wist ik de EMX250 in Italië te winnen. Daarna heb ik nog 2 maal op het podium gestaan in Lommel en Bulgarije en werd ik 3e in het algemeen kampioenschap.


Dit allemaal heb ik natuurlijk niet alleen gedaan! Ik wil graag Erik Eggens bedanken voor alle goede hulp en vertrouwen in mij, Hendrik Bruggen en Benny de Boer voor het helpen bij de Nederlandse wedstrijden,  David Philippaerts, Danielle Marchese, Fabio Tognella, Fabio Derin, Luca Lana, Italo Bissolo. Ebert Dollevoet (Domo Racing Management) voor het zorgen dat mijn contracten in orde zijn. Paul Wijtman (WVH) voor de jaren lange sponsoring, Collé, Top Events, Berry Bikes, Rumetec, HMX racing, Danielle Horsten en Linda Cuddy voor de mental coaching.

Roan


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Honda
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Overveld Parts
JH MX Service