Van Laar Suspension
SJ Racing
Promax Racing
4 Stroke
HK Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
BCS Racing
Carpus
TvH Motorsport
Ozzo Racing
HMX Parts
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing

Galvin mx team aan de start bij Galvin Cup in Berghem

Afgelopen weekend stond alweer de voorlaatste wedstrijd om de Galvin Cup op het programma voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa. Deze wedstrijd werd gehouden in Berghem.

Galvin mx team aan de start bij Galvin Cup in Berghem

In de tijdtraining wist Mike een mooie 2de tijd neer te zetten. In de eerste manche had hij een goede start en wist als 3de door te komen. Mike reed snel naar de koppositie maar kon het hoge tempo niet volhouden waardoor hij op een 5de plaats over de finish kwam. In de tweede manche had Mike wederom een goede start en wist op een 5de plaats door te komen. Hij wist terug te rijden naar de 2de plaats maar helaas kwam hij nu ook ritme te kort. Waardoor hij in de slotfase terugviel naar een 5de plaats.  

In de tijdtraining was de baan nog erg vlak en snel, Ronnie wist een nette 11de tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche had hij een goede start en wist de eerste rondes door te komen op een 5de plaats. Ronnie kon niet goed in zijn ritme komen waardoor hij enkele plaatsen terug viel. Hij wist op een 7de plaats over de finish te komen.

In de tweede manche kwam Ronnie tijdens de start ten val. Waardoor hij als allerlaatste aan de manche moest beginnen. Ronnie moest een inhaalrace gaan rijden. Hij wist goed naar voren te komen tot aan de 12de plaats. Toen hij hier aan kwam kon hij het snelle tempo niet volgen en moest het tempo laten zakken. Hij wist wel de 12de plaats vast te houden tot aan de finish.

In de tijdtraining had Rick moeite om een snelste tijd op de klokken te zetten hierdoor bleef hij steken op een 34ste  tijd.

In de eerste manche had Rick een start in de middenmoot. Doordat er enkele rijders voor hem vielen moest hij deze ontwijken wat hem veel posities kostte. Rick reed een goed tempo maar halverwege de manche kreeg hij last van armpump waardoor hij het tempo moest laten zakken. Hierdoor kwam hij op een 30ste plaats over de finish.

In de tweede manche had Rick wederom de pech dat er voor hem enkele rijders ten val kwamen. Hierdoor moest hij deze wederom ontwijken wat hem posities kostte. Hij kon een goed tempo rijden en hierdoor naar voren komen. Rick wist op een 26ste plaats over de finish te komen.  

Jordy had een goed gevoel tijdens de tijdtraining en wist een mooie 19de tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche had hij een slechte start en moest vanuit de achterhoede aan de manche beginnen. Hij reed goed naar voren en wist snel posities winst te boeken. Jordy reed op een nette 16de plaats maar in de laatste ronde maakte hij een foutje waardoor hij de motor dood remde. Hierdoor kwam hij op een 22ste plaats over de finish.  In de tweede manche kon hij Ronnie die gevallen was niet ontwijken en Jordy kwam ook ten val. Hierdoor moest ook hij vanuit de achterhoede aan de manche beginnen. Helaas kreeg Jordy gedurende de manche last van een kapotte achtervering. Hierdoor moest hij het tempo laten zakken waardoor hij op een 23ste plaats over de finish kwam.

 

De eerst volgende wedstrijd voor het Galvin mx team powered bij Ladessa is op 21 Oktober  in Reusel.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
Overveld Parts
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
Honda
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
De Brug Personeel
JH MX Service