Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
HK Suspension
SJ Racing
4 Stroke

Advertenties

Carpus
Gremmer Constructie
BCS Racing
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Motorworkx
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
HMX Parts

Tweede plaats Boyd van der Voorn ONK Geldermalsen

Tijdens de ONK jeugd-wedstrijd in Geldermalsen heeft Boyd van der Voorn een mooie tweede plaats behaald. Het was prachtig weer, veel publiek en de organisatie had de baan prima voor elkaar.

Tweede plaats Boyd van der Voorn ONK Geldermalsen

Zij kregen prachtige wedstrijden voorgeschoteld en diverse kampioenen werden gehuldigd.

Boyd liet er in de vrije- en in de tijdtraining geen gras over groeien. In beide trainingen zette hij met zijn MB getunede Ecomaxx-Yamaha de snelste tijd op de klokken. Dit beloofde spektakel voor de manches.
 
De start van Boyd in de eerste manche ging niet goed. Hij rolde te vroeg aan en toen het hek viel was hij iets te laat. Als één van de laatsten ging Boyd de eerste bocht in. Vrij snel werkte Boyd zich een weg naar voren. Na drie ronden reed hij op de vijfde plaats. Hij nam hier geen genoegen mee en zette nog eens extra aan. Hij passeerde eerst de vierde en daarna de derde man. Met nog 5 minuten op de klok was het gat naar de twee kopmannen helaas te groot. Boyd finishte als derde.

De start van de tweede manche was beter. Boyd kwam als vijfde uit de eerste bocht. Ook nu weer werkte Boyd zich vrij snel naar de derde plaats. De twee kopmannen hadden inmiddels een gat van 7 seconden geslagen. Boyd liet zich niet uit het veld slaan en reed in een strak tempo het gat dicht. Er volgde een mooi gevecht met de tweede man wat uiteindelijk in het voordeel van Boyd uitpakte. Boyd werd als tweede afgevlagd. Met een derde en een tweede plaats werd Boyd tweede in de einduitslag.

Volgend weekend staat op zaterdag de MON-wedstrijd in Heeswijk en op zondag de laatste KNMV ONK-wedstrijd in Axel op het programma. Boyd staat momenteel bij de MON op de tweede plaats en bij de KNMV op de derde plaats in het kampioenschap.   
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
JH MX Service
Overveld Parts
Honda
Bakens Yamaha
CPJ Techniek