Promax Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke
HK Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Carpus
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Honda
De Brug Personeel
Grizzly Racing Service
Motorworkx
Tonnies Bike Shop
HMX Parts
BCS Racing
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot

Bradley Mesters Open Nederlands Kampioen 85cc kw na winst in Geldermalsen

Bradley Mesters van het HMX No Fear Husqvarna team heeft afgelopen weekend de voorlaatste wedstrijd om het ONK 85c kleine wielen in Geldermalsen weten te winnen.

Bradley Mesters Open Nederlands Kampioen 85cc kw na winst in Geldermalsen

Bradley won niet alleen deze wedstrijd maar pakte ook voor de derde keer de Nederlandse titel!

 

Gemotiveerd begon Bradley op zondagochtend aan de tijdtraining. De HMX-rijder voelde zich al snel thuis op het betonharde circuit en zette meerdere malen een snelle tijd op de klok. Uiteindelijk nam Bradley met zo’n 1,5 sec verschil de snelste tijd in handen en met de “pole position” op zak keek hij uit naar beide manches!

 

Gebrand op een goed resultaat stond Bradley achter het starthek voor de eerste manche. Bradley wist dat hij de titel in de eerste manche al kon binnenhalen. Hij had slechts één punt nodig, en dat betekende dus dat hij moest finishen in de manche. Het starthek viel en Bradley reageerde als een speer. Hij stuurde zijn HMX Husqvarna als eerste door de bocht. Met hele constante rondetijden bouwde Bradley gelijk vanaf het begin van de wedstrijd een mooie voorsprong op. Geconcentreerd reed hij zijn eigen wedstrijd en nam duidelijk geen genoegen met “alleen de manche finishen’. Na een dijk van een wedstrijd kwam hij dan ook als winnaar over de finish en dat betekende dus ook dat de Nederlandse titel binnen was! Bradley werd onthaald door familie, vrienden en sponsoren met heel veel confetti, champagne en vuurwerk!

 

De titel was binnen! Met het kampioensshirt aan en de nummer 1 plaat voorop de motor stond Bradley later op de middag klaar voor de tweede manche. Opnieuw reageerde Bradley goed op het starthek en ook ditmaal nam hij kopstart. De tweede manche werd een kopie van de eerste manche. Geconcentreerd reed de HMX No Fear Husqvarna rijder zijn eigen wedstrijd en bouwde zijn voorsprong uit naar zo’n 17sec. Bradley was opnieuw duidelijk te sterk voor de concurrentie en won ook de tweede manche. Hiermee liet hij wederom zien dat hij terecht de nieuwe Open Nederlands Kampioen van 2018 is!

 

Met een 1-1 won Bradley vandaag voor de tiende keer uit elf wedstrijd het dagklassement en haalde zo in stijl het Open Nederlandse Kampioenschap binnen! Bradley heeft een heel sterk seizoen achter de rug en mag zich nu 3-voudig Nederlands Kampioen noemen!

 


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
Austria Motors
JH MX Service
Bakens Yamaha
Overveld Parts
CPJ Techniek