Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing
4 Stroke
Promax Racing
HK Suspension

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Vakgarage Akersloot
Carpus
HMX Parts
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
BCS Racing
Motorworkx

Bradley Mesters Open Nederlands Kampioen 85cc kw na winst in Geldermalsen

Bradley Mesters van het HMX No Fear Husqvarna team heeft afgelopen weekend de voorlaatste wedstrijd om het ONK 85c kleine wielen in Geldermalsen weten te winnen.

Bradley Mesters Open Nederlands Kampioen 85cc kw na winst in Geldermalsen

Bradley won niet alleen deze wedstrijd maar pakte ook voor de derde keer de Nederlandse titel!

 

Gemotiveerd begon Bradley op zondagochtend aan de tijdtraining. De HMX-rijder voelde zich al snel thuis op het betonharde circuit en zette meerdere malen een snelle tijd op de klok. Uiteindelijk nam Bradley met zo’n 1,5 sec verschil de snelste tijd in handen en met de “pole position” op zak keek hij uit naar beide manches!

 

Gebrand op een goed resultaat stond Bradley achter het starthek voor de eerste manche. Bradley wist dat hij de titel in de eerste manche al kon binnenhalen. Hij had slechts één punt nodig, en dat betekende dus dat hij moest finishen in de manche. Het starthek viel en Bradley reageerde als een speer. Hij stuurde zijn HMX Husqvarna als eerste door de bocht. Met hele constante rondetijden bouwde Bradley gelijk vanaf het begin van de wedstrijd een mooie voorsprong op. Geconcentreerd reed hij zijn eigen wedstrijd en nam duidelijk geen genoegen met “alleen de manche finishen’. Na een dijk van een wedstrijd kwam hij dan ook als winnaar over de finish en dat betekende dus ook dat de Nederlandse titel binnen was! Bradley werd onthaald door familie, vrienden en sponsoren met heel veel confetti, champagne en vuurwerk!

 

De titel was binnen! Met het kampioensshirt aan en de nummer 1 plaat voorop de motor stond Bradley later op de middag klaar voor de tweede manche. Opnieuw reageerde Bradley goed op het starthek en ook ditmaal nam hij kopstart. De tweede manche werd een kopie van de eerste manche. Geconcentreerd reed de HMX No Fear Husqvarna rijder zijn eigen wedstrijd en bouwde zijn voorsprong uit naar zo’n 17sec. Bradley was opnieuw duidelijk te sterk voor de concurrentie en won ook de tweede manche. Hiermee liet hij wederom zien dat hij terecht de nieuwe Open Nederlands Kampioen van 2018 is!

 

Met een 1-1 won Bradley vandaag voor de tiende keer uit elf wedstrijd het dagklassement en haalde zo in stijl het Open Nederlandse Kampioenschap binnen! Bradley heeft een heel sterk seizoen achter de rug en mag zich nu 3-voudig Nederlands Kampioen noemen!

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
JH MX Service
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
Honda
De Brug Personeel
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Ready 2 Compete