Promax Racing
HK Suspension
SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke

Advertenties

Tonnies Bike Shop
Ozzo Racing
Carpus
BCS Racing
Honda
Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
De Brug Personeel
HMX Parts
Grizzly Racing Service

Lotte van Drunen pakt Open Nederlandse titel 65cc kleine wielen

Lotte van Drunen van MX team van Drunen is in Geldermalsen Open Nederlands Kampioen 65cc kleine wielen geworden. De dame uit Sliedrecht pakte de titel in stijl door beide manches te winnen.

Lotte van Drunen pakt Open Nederlandse titel 65cc kleine wielen

In de ochtend was er al veel aandacht voor Lotte. Diverse mensen kwamen haar aanmoedigen en het jeugdjournaal was aanwezig om Lotte voor de manche te interviewen en de rest van de dag te volgen.

In de tijdtraining liet Lotte zien dat ze zich ook op de harde ondergrond goed thuis voelt en wist met een verschil van een dikke seconde op de tweede man de pole position te veroveren.

Op haar Brouwer Motors Husqvarna, getuned door RK Service voorzien van een gave gouden stickerset van WZ Reclame, stond ze gemotiveerd achter het starthek voor de eerste manche. Achter het starthek was het behoorlijk roze gekleurd met supporters, sponsors, familie en vrienden. Toen het starthek viel, kwam hij goed weg en dook op een tweede plaats de eerste bocht in. Hierin wist ze gelijk de eerste plaats over te nemen en kon als leidster aan de wedstrijd beginnen. Geconcentreerd reed ze haar ronden en werd onder luidt gejuich binnengehaald met een zee aan champagne en confetti. Vol trots nam ze alles in ontvangst en voelde zich een echte kampioene!

Bij de start van de tweede manche vertrok ze wederom als een speer en pakte kopstart. Ze zette de volledige tweede manche naar haar hand en sloot het kampioenschap in stijl af door beide manches te winnen.

Lotte heeft een waanzinnige dag gehad en heeft genoten van de grote belangstelling.

Volg Lotte via Instagram lottevandrunen101 of Facebook Lottevandrunen101
 
Bedankt sponsors, vrienden, fans, familie en kennisen, samen met jullie hebben we deze titel binnen gehaald!


Brouwer Motors, Gruko bv, Brouwer Motorsport, RK service, Husqvarna Nederland, No escape racing, Bronkhorst Trading, Motorex, Houthandel Gorinchem, Reclame WZ, HGS Exhaust Systems, Freegun, No Fear Engergie Drink, Twin Air, VHM, 21 Casino, Schoonmaakbedrijf ACS, R2C trainingen, Jumbo, Nooteboom Textiles, Alpinestars, Stenzo Textiles, De Noord Assurantiën, Joytex, MX Nieuws, Rhegartex, De Stoffenkraam.

Fotocredits RGP Photo


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Bakens Yamaha
Overveld Parts
VdLaarRacing
Ovaa Motors
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
Austria Motors
JH MX Service