Promax Racing
BZS Racing Parts
4 Stroke
SJ Racing
Van Laar Suspension
HK Suspension

Advertenties

Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
Carpus
Ozzo Racing
BCS Racing
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Motorworkx

Jesper Gils in de top vijf in DMX Noord in Marum

Jesper Gils van het Hofstede MX Team is in de DMX Noord wedstrijd in Veendam op een vijfde plaats geeindigd. In de eerste manche kwam Jesper na een slechte start terug naar een zesde positie.

Jesper Gils in de top vijf in DMX Noord in Marum

In de tweede manche zat hij er beter bij na de start, reed even op een vierde plaats en werd uiteindelijk op een vijfde plaats afgevlagd.

Op het mooie maar natte circuit van Marum werd de voorlaatste wedstrijd van DMX Noord verreden. Door de vele regenval was duidelijk dat het een zware dag zou worden. Hierdoor besloot Jesper om gelijk in de tweede ronde van de training aan te zetten om een goede tijd neer te zetten. Hiermee kwam hij uit op een vijfde tijd, welke hij vast wist te houden tot aan de finishvlag.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam Jesper niet goed weg maar werkte zich tijdens de eerste ronde al op naar een zevende plaats. Gedurende de wedstrijd boekte hij nog een plaats winst en kwam op een zesde plaats over de finish.

De start van de tweede manche was vele malen beter en ditmaal kon hij als vierde aan de wedstrijd beginnen. Gedurende de wedstrijd verloor hij een positie maar wist vervolgens goed de aansluiting met de vierde man te behouden. Na een zware manche kwam hij als vijfde over de finish en werd hiermee ook vijfde in de daguitslag.

Over anderhalve week wordt de laatste wedstrijd van de DMX Noord verreden in Veendam.
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Overveld Parts
VdLaarRacing
Honda
Bakens Yamaha
Ovaa Motors
JH MX Service
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek