SJ Racing
HK Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
Promax Racing

Advertenties

Carpus
Tonnies Bike Shop
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
HMX Parts
Honda
Motorworkx
Grizzly Racing Service
De Brug Personeel
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
BCS Racing
Ozzo Racing

Jesper Gils in de top vijf in DMX Noord in Marum

Jesper Gils van het Hofstede MX Team is in de DMX Noord wedstrijd in Veendam op een vijfde plaats geeindigd. In de eerste manche kwam Jesper na een slechte start terug naar een zesde positie.

Jesper Gils in de top vijf in DMX Noord in Marum

In de tweede manche zat hij er beter bij na de start, reed even op een vierde plaats en werd uiteindelijk op een vijfde plaats afgevlagd.

Op het mooie maar natte circuit van Marum werd de voorlaatste wedstrijd van DMX Noord verreden. Door de vele regenval was duidelijk dat het een zware dag zou worden. Hierdoor besloot Jesper om gelijk in de tweede ronde van de training aan te zetten om een goede tijd neer te zetten. Hiermee kwam hij uit op een vijfde tijd, welke hij vast wist te houden tot aan de finishvlag.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam Jesper niet goed weg maar werkte zich tijdens de eerste ronde al op naar een zevende plaats. Gedurende de wedstrijd boekte hij nog een plaats winst en kwam op een zesde plaats over de finish.

De start van de tweede manche was vele malen beter en ditmaal kon hij als vierde aan de wedstrijd beginnen. Gedurende de wedstrijd verloor hij een positie maar wist vervolgens goed de aansluiting met de vierde man te behouden. Na een zware manche kwam hij als vijfde over de finish en werd hiermee ook vijfde in de daguitslag.

Over anderhalve week wordt de laatste wedstrijd van de DMX Noord verreden in Veendam.
 


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
JH MX Service
Austria Motors
Ready 2 Compete
CPJ Techniek
VdLaarRacing
Overveld Parts
Ovaa Motors