HK Suspension
4 Stroke
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
SJ Racing

Advertenties

BCS Racing
Ozzo Racing
TvH Motorsport
Carpus
Eilers MX Racing
Motorworkx
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels

Jesse Schel wint DMX Zuid wedstrijd in Nederweert

Jesse Schel van het JTX Racing team heeft de DMX Zuid wedstrijd in Nederweert weten te winnen. In de eerste manche kwam hij rond de vijfde plaats uit de start maar trok vervolgens gelijk in de tweede bocht zijn roll off systeem kapot.

Jesse Schel wint DMX Zuid wedstrijd in Nederweert

Ondanks dit wist hij zich binnen twee ronden op te werken naar de koppositie en wist dit vast te houden tot aan de finish. In de tweede manche kwam hij vanaf een zevende plaats terug naar voren. Hij begon aan een opmars en op het moment dat de finishvlag gezwaaid werd, lag Jesse opnieuw aan de leiding. Zijn broer Marnick kwam niet aan de start omdat hij besloten heeft om zijn geblesseerde enkels even rust te gunnen.
 

Jorn Zoetekouw kwam aan de start in het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in het Belgische Ouffet. Voor Jorn was dit pas zijn tweede echte enduro. Er stonden hem twee proeven te wachten, de eerste op een maisland met een zeer harde ondergrond en de tweede was een hele technische proef in de bossen met flinke hoogteverschillen. 

 

Jorn begon in de eerste ronde te voorzichtig aan de eerste proef waardoor het in de eerste ronde moeizaam ging. Vanaf de tweede ronde herpakte hij zich en wist hij betere tijden neer te zetten. Toch bleef het de hele dag niet vanzelf gaan maar vooral in de eerste proef bleef hij moeite houden op het verraderlijke maisland. Door met verstand te blijven rijden, wist hij zevende te worden in de E1 klasse waarvan hij de derde Nederlander was. In de scratch legde hij beslag op een zesentwintigste plaats.

 

 

Nikolaj Skovgaard werd tweede in het Deense regiokampioenschap in Vordingborg. Skovgaard kwalificeerde zich als tweede in de open klasse waarin veel 450 rijders reden. In beide manches kwam hij als tweede over de finish. In de tweede manche reed hij na een goede start heel even aan de leiding maar werd gepasseerd en moest opnieuw genoegen nemen met een tweede plaats.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Overveld Parts
Bakens Yamaha
JH MX Service
Kellerman Quadschool
Honda
VdLaarRacing
Ovaa Motors
CPJ Techniek
De Brug Personeel