Promax Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke
SJ Racing
HK Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

Carpus
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
Motorworkx
Vakgarage Akersloot
HMX Parts

Wedstrijdverslag Galvin mx team Groesbeek

Afgelopen weekend stond alweer de derde wedstrijd om de Galvin cup op het programma. Voor aanvang van de wedstrijd kreeg het Galvin mx team sponsored bij Ladessa nog een tegenslag te verwerken.

Wedstrijdverslag Galvin mx team Groesbeek

Joshua bleef de afgelopen weken last houden van zijn schouder. Nadat er afgelopen week een scan is gemaakt is gebleken dat zijn kapsel kapot is. Hiervoor zal Joshua moeten worden geopereerd. Dit heeft als gevolg dat Joshua weer enkele weken uit de strijd is. Wij wensen Joshua veel beterschap en hopen op een voorspoedig herstel.

De overgebleven rijders van het Galvin mx team waren afgereisd naar Groesbeek. Voor Jordy en Rick is de Galvin cup altijd een moeilijke wedstrijd omdat ze met hun 250cc machine moeten strijden tussen de 350cc en 450cc machines.

In de tijdtraining wist Mike een nette 10de tijd neer te zetten. In de eerste manche had hij een mindere start hij moest vanaf de 18de plaats beginnen. Snel wist Mike naar voren te rijden en halverwege de manche wist hij beslag te leggen op de 5de plaats.  Helaas moest hij het tempo laten zakken omdat hij veel last van zijn rug kreeg. Hierdoor kwam Mike op een 8ste plaats over de finish.  

In de tweede manche kwam Mike direct met de start ten val. Hierbij werd hij geraakt in zijn rug. Mike kreeg ook direct een dikke pols waardoor hij de wedstrijd moest verlaten. We hopen dat Mike geen nieuwe blessures heeft opgelopen.

Ronnie had moeite om een snelle tijd te zetten in de tijdtraining en moest genoegen nemen met een 19de tijd. In de eerste manche had hij een goede start en kon de manche op een 10de plaats aanvangen. Helaas verloor hij in de beginfase wat plaatsen en werd terugverwezen naar een 13de plaats. In de laatste ronde wist hij nog op te rukken naar een 12de plaats.  

In de tweede manche had Ronnie wederom een goede start en wist op een 8ste  plaats aan de manche te beginnen. Hij wist nu constant te rijden en wist de manche goed op te bouwen. In de slotfase moest hij helaas nog 1 plaats prijs geven waardoor hij op een 9de plaats over de finish kwam.

In de tijdtraining moest Rick genoegen nemen met een 31ste  tijd.

In de eerste manche moest hij vanaf de tweede startrij starten, waardoor een goede start was uitgesloten. Hierdoor moest Rick als allerlaatste aan de manche beginnen. Hij wist een sterk tempo te rijden totdat hij halverwege de manche last kreeg van armpump. Hierdoor moest hij het tempo laten zakken waardoor hij als 26ste over de finish kwam.  

In de tweede manche had Rick wederom een moeilijke start. Hij moest vanuit de achterhoede de manche beginnen. Al snel wist hij naar voren te komen maar helaas kreeg hij ook in deze manche last van armpump. Waardoor hij het tempo moest laten zakken. Uiteindelijk wist Rick op een 23ste plaats over de finish te komen.

Jordy wist in de tijdtraining een  29ste tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche kwam hij slecht weg met de start. Jordy kon goed in zijn ritme komen maar was niet opgewassen tegen het geweld van de zwaardere motoren. Hij wist deze manche op een 23ste plaats over de finish te komen.   

In de tweede manche had Jordy een  betere start en wist direct goed in zijn ritme te komen. Hij reed een sterke manche en wist goed stand te houden. Hierdoor kwam hij op een nette 20ste plaats over de finish.

De eerst volgende wedstrijd voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa is op 23 september in Mill.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
Ovaa Motors
VdLaarRacing
Overveld Parts
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
CPJ Techniek
Honda
JH MX Service