4 Stroke
BZS Racing Parts
HK Suspension
Van Laar Suspension
Promax Racing
SJ Racing

Advertenties

TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
HMX Parts
Gremmer Constructie
BCS Racing
Carpus
Motorworkx

Kwalificatie voor Jakob Kjaer Nielsen in EMX250 in Lommel

Jakob Kjaer Nielsen van Schepers Racing is er in de EMX250 wedstrijd in Lommel in geslaagd om zich te kwalificeren voor de wedstrijd.

Kwalificatie voor Jakob Kjaer Nielsen in EMX250 in Lommel

In de manches deed hij vooral veel ervaring op en finishte als 34ste en 28ste. Wesley Schepers kwam op zaterdag helaas niet door de kwalificatie.

 

Op zaterdagochtend wist Jakob zich via de tijdtraining rechtstreeks te kwalificeren voor de wedstrijd. Wesley kwam niet lekker in zijn ritme en slaagde er daardoor niet in om een goede tijd neer te zetten. Dit betekende dat hij het in de laatste kans opnieuw moest proberen om zich te kwalificeren. Hij pakte een goede start en kon rond de twaalfde plaats aan de wedstrijd beginnen. Echter halverwege de wedstrijd kreeg hij af te rekenen met een brandstofprobleem waardoor hij het tempo moest laten zakken en niet verder kwam dan een eenentwintigste plaats. Helaas was dit niet voldoende om zich te kunnen kwalificeren voor de wedstrijd.

 

In de eerste manche moest Jakob als laatste aan de wedstrijd beginnen en begon aan een inhaalrace. In het sterke deelnemersveld wist hij gedurende de wedstrijd verschillende rijders te passeren en kwam in de brandende zon op een 34ste plaats over de finish. In de tweede manche wist hij op het loodzware zandcircuit na een matige start terug te komen naar een vierendertigste plaats.

 

Met deze resultaten eindigde Jakob op een 31ste plaats in het dagklassement.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Honda
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
JH MX Service
De Brug Personeel
Ovaa Motors
Overveld Parts
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool