HK Suspension
SJ Racing
Promax Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke

Advertenties

Vakgarage Akersloot
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie
HMX Parts
Carpus
BCS Racing
Motorworkx

Rico Lommers presteert boven verwachting in EMX250 wedstrijd in Lommel

Rico Lommers van Lakerveld Racing heeft in de EMX250 wedstrijd in het Belgische Lommel boven verwachting gepresteerd.

Rico Lommers presteert boven verwachting in EMX250 wedstrijd in Lommel

In het ijzersterke deelnemersveld kwalificeerde hij zich als tweede reserve, wat al een grote prestatie was. Omdat er voor beide manches geen afmeldingen waren, mocht hij helaas in beide manches niet starten maar desalniettemin heeft Rico een fantastische prestatie neergezet.

De opkomst was groot in de EMX250 klasse waardoor het een zware wedstrijd beloofde te worden. Kwalificeren voor de wedstrijd was de eerste doelstelling van Rico en het team. Ondanks dat het rijden in de training lekker ging, kwam hij niet verder dan een vijfendertigste tijd waardoor hij in de laatste kans aan moest treden om nog kans te maken op kwalificatie voor de wedstrijd.

Rico begon zonder verwachtingen aan de wedstrijd. Hij pakte een goede start en kwam op een zesde plaats uit de eerste bocht. Al snel stootte hij door naar een vierde plaats en kon de rijders die voor hem reden goed volgen. Lang wist hij stand te houden op een vierde plaats maar helaas moest hij toch nog snellere rijders laten passeren waardoor hij als zesde over de finish kwam. Voor Rico betekende dit dat hij zich als tweede reserve had gekwalificeerd voor de wedstrijd.

Helaas voor Rico waren er voor beide manches geen afmeldingen waardoor hij in zowel de eerste als de tweede manche niet aan de start mocht komen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
Honda
Kellerman Quadschool
JH MX Service
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
CPJ Techniek
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
VdLaarRacing