4 Stroke
SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension
Promax Racing

Advertenties

BCS Racing
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
Grizzly Racing Service
HMX Parts
Carpus
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
De Brug Personeel
MX Stage Alain Roels
Honda
Tonnies Bike Shop
Motorworkx

Sander Agard Michelsen komt dichtbij top drie plaats in EMX250 in Lommel

Yamaha-rijder Sander Agard Michelsen heeft in de EMX250 wedstrijd in het Belgische Lommel een vierde plaats weten te behalen.

Sander Agard Michelsen komt dichtbij top drie plaats in EMX250 in Lommel

In de eerste manche kende hij wat tegenslag waardoor hij niet het gewenste resultaat wist te behalen maar in de tweede manche kwam hij ijzersterk terug en wist als vierde over de finish te komen.

In de eerste manche zat het Sander wat tegen want nadat hij een slechte start had genomen, kwam hij tijdens zijn inhaalrace ten val waardoor er niet meer in zat dan een zeventiende plaats. Sander wist dat het met zijn snelheid goed zat maar dat hij een goede start nodig had om een topresultaat neer te kunnen zetten.

De start van de tweede manche was super en dit zorgde ervoor dat hij al snel de derde plaats in handen kreeg. Lang wist hij zich staande te houden op deze positie en had een perfect ritme in handen. Op het loodzware circuit kon Sander een constant tempo blijven rijden en ging als derde de laatste ronde in. Helaas maakte hij toen een klein foutje waardoor hij een positie verloor en als vierde over de finish kwam.

Ondanks dat Sander net een top drie plaats miste, blikt hij tevreden terug op het weekend. Met deze resultaten eindigde Michelsen op een achtste plaats in het dagklassement. De volgende wedstrijd om het EMX250 Kampioenschap wordt over twee weken verreden in het Zwitserse Frauenfeld.

Daguitslag EMX250 Lommel:
1 Mel Pocock 45 Pnt
2 Maxime Renaux 45 Pnt
3 Roan van de Moosdijk 38 Pnt
4 Ken Bengtson 28 Pnt
5 Mathys Boisrame 28 Pnt
8 Sander Agard Michelsen 22 Pnt


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Ovaa Motors
JH MX Service
CPJ Techniek
Austria Motors
Overveld Parts