Promax Racing
HK Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
SJ Racing

Advertenties

Motorworkx
Honda
Grizzly Racing Service
BCS Racing
Ozzo Racing
De Brug Personeel
Vakgarage Akersloot
Eilers MX Racing
Tonnies Bike Shop
HMX Parts
Carpus
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport

Jesper Gils pakt top vijf plaats in DMX Noord in Joure

Jesper Gils van het Hofstede MX team is in de tiende wedstrijd van DMX Noord in Joure op een zesde plaats geeindigd.

Jesper Gils pakt top vijf plaats in DMX Noord in Joure

In de eerste manche streed hij voor alles wat hij waard was maar kon de rijders voor hem niet passeren waardoor hij op een negende plaats strandde. In de tweede manche kwam hij vanaf een zevende plaats terug naar een vijfde plaats en werd hiermee zesde in de daguitslag.

Op het perfect geprepareerde circuit wist Jesper in de training een zesde tijd op de klok te zetten. Tevreden verliet hij het circuit en begon zich voor te bereiden op de eerste manche. Helaas kwam hij bij de start niet goed weg en kwam op een achtste plaats uit de eerste ronde. In het heetst van de strijd viel hij nog een positie terug. Jesper had de aansluiting  met een paar rijders en was sneller maar helaas kwam hij in de voorlaatste ronde ten val waardoor er niet meer in zat dan een negende plaats.

Gebrand op een beter resultaat ging hij in de tweede manche van start. Hij kwam goed weg maar helaas verliep de eerste bocht niet naar wens waardoor hij op een zevende plaats uit de eerste ronde kwam. Gedurende de wedstrijd wist hij twee rijders te passeren en kwam als vijfde over de finish.

Met een 9-5 in de manches eindigde Jesper op een zesde plaats in het dagklassement. Jesper is tevreden over zijn rijden en gaat met een goed gevoel de vakantie in!

 


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Austria Motors
CPJ Techniek
JH MX Service
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing