Van Laar Suspension
Promax Racing
4 Stroke
BZS Racing Parts
SJ Racing
HK Suspension

Advertenties

Carpus
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Vakgarage Akersloot
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Motorworkx

Rick Wennekes tweede in IMBA Jeugd in Genk

Rick Wennekes van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de IMBA Jeugd in het Belgische Genk op het podium geeindigd. Wennekes scoorde in alle vier de manches constant en wist op een nette tweede plaats te eindigen.

Rick Wennekes tweede in IMBA Jeugd in Genk

In de training had Rick gelijk het goede gevoel te pakken op het circuit. Het rijden ging soepel en dit zorgde ervoor dat hij een nette vierde tijd neer wist te zetten.

Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat hij op een vijfde plaats aan de wedstrijd kon beginnen. Al snel wist hij door te stoten naar een derde plaats, waar hij goed op stand wist te houden. Toch moest hij nog een plaats prijsgeven en kwam op een vierde plaats over de finish.

In de tweede manche zat hij er net iets minder goed bij met de start waardoor hij als achtste aan de wedstrijd kon beginnen. Omdat het erg stoffig was, had hij het moeilijk om in de beginfase plaatsen winst te boeken. Toch zette hij door en wist gedurende de wedstrijd twee rijders te passeren om uiteindelijk als zesde over de finish te komen.

In de derde manche wist hij vanaf een vierde plaats terug te komen naar een tweede positie. Met een goed ritme hield hij zich staande op deze positie en kwam op een tweede plaats over de finish. In de vierde en beslissende manche startte hij in de top vijf maar verloor hij veel tijd met het passeren van een andere rijder. In de slotfase wist hij deze positie eindelijk over te nemen waardoor hij als vierde over de finish kwam.

Toen na deze vier manches alle punten bij elkaar werden opgeteld, kwam Rick als tweede uit de bus in het dagklassement.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Overveld Parts
JH MX Service
Ready 2 Compete
Honda
Bakens Yamaha
De Brug Personeel