Van Laar Suspension
HK Suspension
Promax Racing
4 Stroke
SJ Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Ozzo Racing
HMX Parts
TvH Motorsport
Carpus
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
Motorworkx

Kopstart voor Ecomaxx-rijder Van ’t Ende én op het podium in Emmen

Op zondag 24 juni was het weer zover: een wedstrijd in de klasse ONK 250cc. Ditmaal vond de wedstrijd plaats in Emmen en ook Ecomaxx-rijder Youri van ’t Ende was present.

Kopstart voor Ecomaxx-rijder Van ’t Ende én op het podium in Emmen

In de tijdtraining bleek dat de top 5 erg dicht bij elkaar zat. Van ’t Ende zette namelijk een vijfde tijd neer, op slechts 3 seconden van de eerste tijd.

In de eerste manche vertrok de Ecomaxx-rijder als tweede bij de start. Hij reed een goede wedstrijd en kwam uiteindelijk als derde over de finish. De nummer twee van dat moment werd vijf plaatsen teruggezet in verband met het geluid. Een meevaller voor Van ’t Ende, want hij schoof daardoor een plaats op naar boven.

De tweede manche ging zo mogelijk nog beter. De rijder van Team Ecomaxx had namelijk de kopstart te pakken! Hij reed lang op de tweede plaats, maar helaas kon hij dit niet volhouden. Van ’t Ende was namelijk afgelopen zaterdag tijdens de training hard op zijn stuitje gevallen, waar hij veel last van had. Toch wist hij nog als derde over de finish te komen.

Met zijn prestatie in beide manches mocht hij het podium weer beklimmen, deze keer op de een-na-hoogste trede. Met de behaalde punten is hij wederom 12 punten uitgelopen op de nummer 2 in het algemeen klassement. Hiermee is Van t Ende dus nog steeds op titelkoers, met nog twee wedstrijden te gaan. De spanning stijgt…

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
VdLaarRacing
De Brug Personeel
Borduurstudio AN
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
JH MX Service
Ready 2 Compete
Overveld Parts