Promax Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension
4 Stroke
SJ Racing

Advertenties

Eilers MX Racing
Carpus
BCS Racing
HMX Parts
Ozzo Racing
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
Motorworkx

Opnieuw een overtuigende zege voor Bradley Mesters in het ONK 85cc in Borculo

Bradley Mesters van het HMX No Fear Husqvarna team heeft in Borculo beide manches van de zesde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen weten te winnen.

Opnieuw een overtuigende zege voor Bradley Mesters in het ONK 85cc in Borculo

Bradley pakte hiermee het volle aantal punten en vergrootte hiermee zijn voorsprong in de tussenstand van het kampioenschap.

In de tijdtraining voelde Bradley zich al vrij snel goed thuis op het technische circuit en zette gelijk de snelste tijd op de klok. Later in de training probeerde hij nog een aantal keren om zijn tijd te verbeteren. Echter lukte dit net niet, maar er was ook geen enkele andere rijder die in de buurt wist te komen van Bradley zijn tijd. Hiermee verzekerde hij zich van de pole position met een tijd die bijna drie seconden sneller was dan de tweede man.

Gemotiveerd stond Bradley achter het starthek voor de eerste manche. Toen het starthek viel reageerde Bradley scherp en dook op een eerste plaats de eerste bocht in. Bradley schroefde het tempo gelijk op en wist in beginfase van de wedstrijd al een flinke voorsprong op te bouwen. De HMX-rijder bleef geconcentreerd rijden en wist in het resterende deel van de wedstrijd zijn voorsprong uit te bouwen naar 32 seconden en kwam als winnaar over de finish.

Ook in de tweede manche pakte de 11- jarige Bradley kopstart en begon met zijn HMX No Fear Husqvarna als leider aan de wedstrijd. De tweede manche werd een kopie van de eerste manche, en ook nu was er geen enkele andere rijder die in de buurt van Bradley wist te komen. Met hele constante rondetijden reed Bradley zijn eigen wedstrijd en werd ook nu met een halve minuut voorsprong als winnaar afgevlagd.

Met een 1-1 in de manches won Bradley op overtuigende wijze het dagklassement in Borculo en vergroot hiermee zijn leiderspositie in het Open Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen. Aankomend weekend staat de vierde voorronde van het Europees Kampioenschap 65cc op het programma in Slowakije. Het weekend daarna gaat het ONK verder in Lelystad!


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Ovaa Motors
Overveld Parts
VdLaarRacing
JH MX Service
CPJ Techniek
Honda
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool