Promax Racing
HK Suspension
Van Laar Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
SJ Racing

Advertenties

Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Carpus
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
Motorworkx
BCS Racing
Gremmer Constructie

Pech blijft Galvin mx team achtervolgen

Afgelopen weekend stond er wederom een wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap op het programma. Voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa zat er wederom niets anders op dan met twee rijders van start te gaan in Amersfoort.

Pech blijft Galvin mx team achtervolgen

In de tijdtraining had Joshua moeite om een snelle rondetijd neer te zetten. Hij moest meerdere malen aanzetten en wist uiteindelijk de 11de tijd op de klokken te zetten.  In de eerste manche ging hij er met de kopstart vandoor. In de beginfase onstond er een kopgroep van 3 rijders. Hier werd fel gestreden om iedere centimeter. Joshua wist de eerste manche op een 2de plaats over de finish te komen.

In de tweede manche had Joshua een slechte start en moest vanuit de achterhoede aan de manche beginnen. Hij wist al snel terug te rijden naar een 6de plaats. Helaas kwam hij ten val waardoor hij als allerlaatste de manche moest hervatten. Joshua wist de schade beperkt te houden door op een 10de plaats over de finish te komen. In de daguitslag wist hij beslag te leggen op de 5de plaats.  

In de tijdtraining had Jordy ook moeite om een goede rondetijd neer te zetten. Hij wist uiteindelijk een 24ste tijd te noteren. In de eerste manche had hij een slechte start, waardoor hij vanuit de achterhoede moest beginnen. Jordy wist snel naar voren te rijden maar kreeg helaas met mechanische problemen af te rekenen. De problemen waren dermate groot dat Jordy niet meer van start kon gaan in de tweede manche.

De eerst volgende wedstrijd voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa om het Nederlands Kampioenschap zal zijn op 8 Juli in Bergharen.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Overveld Parts
Ovaa Motors
Honda
Bakens Yamaha
JH MX Service
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
De Brug Personeel