BZS Racing Parts
4 Stroke
HK Suspension
SJ Racing
Promax Racing
Van Laar Suspension

Advertenties

Carpus
Honda
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Tonnies Bike Shop
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels
Grizzly Racing Service
De Brug Personeel
BCS Racing

Pech blijft Galvin mx team achtervolgen

Afgelopen weekend stond er wederom een wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap op het programma. Voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa zat er wederom niets anders op dan met twee rijders van start te gaan in Amersfoort.

Pech blijft Galvin mx team achtervolgen

In de tijdtraining had Joshua moeite om een snelle rondetijd neer te zetten. Hij moest meerdere malen aanzetten en wist uiteindelijk de 11de tijd op de klokken te zetten.  In de eerste manche ging hij er met de kopstart vandoor. In de beginfase onstond er een kopgroep van 3 rijders. Hier werd fel gestreden om iedere centimeter. Joshua wist de eerste manche op een 2de plaats over de finish te komen.

In de tweede manche had Joshua een slechte start en moest vanuit de achterhoede aan de manche beginnen. Hij wist al snel terug te rijden naar een 6de plaats. Helaas kwam hij ten val waardoor hij als allerlaatste de manche moest hervatten. Joshua wist de schade beperkt te houden door op een 10de plaats over de finish te komen. In de daguitslag wist hij beslag te leggen op de 5de plaats.  

In de tijdtraining had Jordy ook moeite om een goede rondetijd neer te zetten. Hij wist uiteindelijk een 24ste tijd te noteren. In de eerste manche had hij een slechte start, waardoor hij vanuit de achterhoede moest beginnen. Jordy wist snel naar voren te rijden maar kreeg helaas met mechanische problemen af te rekenen. De problemen waren dermate groot dat Jordy niet meer van start kon gaan in de tweede manche.

De eerst volgende wedstrijd voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa om het Nederlands Kampioenschap zal zijn op 8 Juli in Bergharen.

 


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Austria Motors
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Ovaa Motors
JH MX Service
CPJ Techniek
Overveld Parts